Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ότι έπρεπε από την διεύθυνση του site.. Kαι τους ευχαριστώ για την άμεση παρεμβασηΜόλις είδα ότι κάτι μηνύματα σβήστηκαν.
Τι έγινε;;;
Ότι έπρεπε από την διεύθυνση του site.. Kαι τους ευχαριστώ για την άμεση παρεμβασηΜόλις είδα ότι κάτι μηνύματα σβήστηκαν.
Τι έγινε;;;
Μα και στο παρελθον δε γράφαμε εδω για αγοραίο σεξ,
Αφου δε μας αφορά
Ότι έπρεπε από την διεύθυνση του site.. Kαι τους ευχαριστώ για την άμεση παρεμβαση
Πολύ απλά Όχι....!!!!! Και επειδή έχω στα χερια μου (λόγω ταινιας) αλλά προσωπικού ενδιαφέροντος για την υγεία μου εξετάσεις, ΠΡΟΚΑΛΏ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ να γράψει κάτι αντίθετο από τα λεγόμενα μου... Απο ότι βλέπεις άλλωστε Κώστα το <<ΑΓΟΡΑΚΙ>> δεν το συνέχισε.Άφησε αιχμές για σμν...
Προσωπικά δεν τον πιστεύω αλλά έπρεπε να απαντήσεις για κάτι τέτοιο.
Αυτή είναι η άποψη μου!!!
Πολύ απλά Όχι....!!!!! Και επειδή έχω στα χερια μου (λόγω ταινιας) αλλά προσωπικού ενδιαφέροντος για την υγεία μου εξετάσεις, ΠΡΟΚΑΛΏ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ να γράψει κάτι αντίθετο από τα λεγόμενα μου... Απο ότι βλέπεις άλλωστε Κώστα το <<ΑΓΟΡΑΚΙ>> δεν το συνέχισε.
Παραδίδω κ μαθήματα στο exelen.gr το βράδυ της Παρασκευής στις 00.00 στο <<συνουσιες κ απουσιες>>
Σε ελεύθερη μετάφραση <<γαμησια κ μαλακιες>>. Σας περίμενω
ΥΓ... Α εκεί είμαι εγώ διαχειριστρια στο chat
:-* :-*Πράσινο Σμαραγδι!!!
Χαθήκαμε!!!
Καυλαρα...
συμφωνώ τοσες μας κυνηγανε εκει εξωΜα και στο παρελθον δε γράφαμε εδω για αγοραίο σεξ,
Αφου δε μας αφορά
Ευχαριστώ καλέ μου...
Αν κ αυτό το εγχειρημα είναι πολύ πιο δυσκολο από το προηγούμενο... Απείρως θα έλεγα, όπως κάθε μέρα ανακαλύπτω...
Πες τα ρε πανάγο, 35 χρονες.συμφωνώ τοσες μας κυνηγανε εκει εξω
Παραδίδω κ μαθήματα στο exelen.gr το βράδυ της Παρασκευής στις 00.00 στο <<συνουσιες κ απουσιες>>
Σε ελεύθερη μετάφραση <<γαμησια κ μαλακιες>>. Σας περίμενω
ΥΓ... Α εκεί είμαι εγώ διαχειριστρια στο chat
Το site ήταν μια πρωτη προσέγγιση που μάλλον δεν μας χωράει.. Το Σεπτέμβρη καλά να είμαστε, θα ανέβει κάτι πολύ καλύτερο κ εύκολα κατανοητό..το site είναι πολύ όμορφο, αλλά μπλέκεις πολλά μαζί που σε πρώτη επαφή ο επισκέπτης λίγο χάνεται, διαβάζοντας όμως το "σχετικά με εμάς" όλα ξεκαθαρίζουν. δυστυχώς ανήκω σε αυτούς που δεν σε πρόλαβαν.
καλή επιτυχία στο εγχείρημά σου και πάντα χαμογελαστή και σέξι.
Σε ευχαριστω γιαβρι μουεισαι φοβερη κυρια Χατζη
Θέλει πολύ χρόνο και υπομονή και αφού πάρει την τελική μορφή να μπορέσει να αποδώσει αυτά που ελπίζω..Συγχαρητήρια Έλενα για την προσπάθεια. Είμαι σίγουρος ότι με λίγη υπομονή στην αρχή, οι προσπαθειές σας θα έχουν την επιτυχία που τους αξίζει.
ζητάνε γαμο αυτες κάτω απο 30 καλύτεραΠες τα ρε πανάγο, 35 χρονες.