kolobaras76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.334
- Πόντοι
- 446
Για πάρτη σου γκαυλιάρα .......
καλημέρα έλενα. ραντεβού ξεκίνησεσ??
Οφείλω να πω ότι έχεις δίκιο κ θα προσπαθήσω να επανόρθωσω, για τους καλούς φίλους εδώ που μαζί φτιάξαμε ένα προφίλ 4000 σελίδων περίπου.ο λαος του bou που του έχεις προσφερει τοσα και τοσα και εγω το γιαβρι σου και το πουλεν σου στην εγχώρια βιομηχανια πορνο θελουμε να ερχεσαι να μας λες αν θες και εσύ μια καλημερα η καληνύχτα.ξέρουμε οτι εισαι busy τωρα πλεον και εχεις και αλλες ασχολιες. Επισης παρακαλω τους admin να μπει και ο τιτλος πορνοσταρ στην ελενα που τον πρεσβευει με αυνεπεια και επαγγελματικό τοσα χρονια και μας εχει αποδείξει την αξια της εκει αλλα και αλλου πλεον. Αυτα ειχα να πω ευχαριστω και σας αγαπω
Η οποία είναι πολύ φρέσκια ακόμα. Είναι πολύς ο δρόμος μπροστά αλλά δεν πτοουμαστε ε?Σε π.μ. που μου έστειλε μου είπε ότι έχει σταματήσει.
Της εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να είναι ευτυχισμένη στην καινούρια της επαγγελματική σταδιοδρομία!!!
θα ωριμασει και ολα καλα θα πάνεΗ οποία είναι πολύ φρέσκια ακόμα. Είναι πολύς ο δρόμος μπροστά αλλά δεν πτοουμαστε ε?
Σε ευχαριστώ για την ευχή γιαβρι μου :-*
Η οποία είναι πολύ φρέσκια ακόμα. Είναι πολύς ο δρόμος μπροστά αλλά δεν πτοουμαστε ε?
Σε ευχαριστώ για την ευχή γιαβρι μου :
Exelen.gr το ιντερνετικο μου σπίτι πια.. Προσφέρουμε κ νερατζακι κατά την εισοδο
Ε ναι... Μισές δουλειές θα κάνουμε τώρα !??Χειροποίητο το νερατζάκι;;;
Ε ναι... Μισές δουλειές θα κάνουμε τώρα !??
Καλησπέρα κοκορικο. Όντως είναι καλη. Πως πάνε τα ψαρέματα κ οι βουτιιιιες ??
Ναι καλά.. ΨεματουριΤην ειχα ξεχάσει εντελώς
εισαι Αθηνα ?Καλησπέρα κοκορικο. Όντως είναι καλη. Πως πάνε τα ψαρέματα κ οι βουτιιιιες ??