Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Γεια σου Ελενάρα
Καλησπέρα Ελενα και καλό μηνα.. Σταμάτησες τελείως τα ραντεβού ή μόνο για τώρα??
Εδώ φαίνεσαι πολύ όμορφη! ;)Καλησπερα, καλό μήνα, και καλή ξελευτερια να έχουμε ολοι
Όπως κ στην πραγματική ζωη, ΠΌΤΕ δεν θα λήξει αυτό που ξεκίνησε, έτσι κ εδώ, θα χαλαρώσουμε λίγο.. Δεν προλαβαινω βρε γιαβρι μουΠότε λήγει η καραντίνα στο νήμα?
Δεν προλαβαινω βρε γιαβρι μου
ζουζουνιές τηλεοπτικές Δυσκολεύομαι λίγο στον i5 που έχω, που πρέπει να γίνει ryzen
τι σκαρωνεις παλι
ζουζουνιές τηλεοπτικές Δυσκολεύομαι λίγο στον i5 που έχω, που πρέπει να γίνει ryzen
Καλησπερα σε ολους
σου ελειψε?Που σαι βρε έλενα
Όχι stream στο δικό μου site.Εκπομπή λαιβ στο YouTube και stream στο Twitch μυρίζει η υπόθεση
Τσεκ πιμι ;)Που σαι βρε έλενα
Μην αγχώνεσαι θα τα εκδώσω σε βιβλίο. Από την άλλη, οποίος θέλει βρισκει..Ελενα που εισαι χάσαμε τα ωραια σου λογια και τις ακομα ωραιότερες φωτογραφίες κλαψ κλαψ.
λεω χρονια πολλα και ας ξερω οτι δεν εναι σημερα η γιορτη σου.χρονια πολλα λοιπον σε ολους λογω της ημερας.σου ειχα ζητησει κατι και με ξεχασες.μην με ξεχασεις μπεμπεκα μου.Μην αγχώνεσαι θα τα εκδώσω σε βιβλίο. Από την άλλη, οποίος θέλει βρισκει..
ο λαος του bou που του έχεις προσφερει τοσα και τοσα και εγω το γιαβρι σου και το πουλεν σου στην εγχώρια βιομηχανια πορνο θελουμε να ερχεσαι να μας λες αν θες και εσύ μια καλημερα η καληνύχτα.ξέρουμε οτι εισαι busy τωρα πλεον και εχεις και αλλες ασχολιες. Επισης παρακαλω τους admin να μπει και ο τιτλος πορνοσταρ στην ελενα που τον πρεσβευει με αυνεπεια και επαγγελματικό τοσα χρονια και μας εχει αποδείξει την αξια της εκει αλλα και αλλου πλεον. Αυτα ειχα να πω ευχαριστω και σας αγαπωΜην αγχώνεσαι θα τα εκδώσω σε βιβλίο. Από την άλλη, οποίος θέλει βρισκει..