Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
χωρίς μαλακιες δεν έχει νοστιμαδα η ζωήΟποιος σταματησει να κανει μαλακιες ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ για μενα. Απλα χρειαζεται να παιρνει κανενα μαθημα απ αυτες . Λεω εγω τωρα
Ατυχο παιδι... Να κανεις παρεα μεν τον gamwtintyximoy Σιγουρα θα ειναι απο τους πρωτους που κολλησε κορονεο (λογω γκαντεμιας παντα )Εντάξει τύπε, τη βροντήξαμε και σήμερα. :S
Εντάξει τύπε, τη βροντήξαμε και σήμερα. :S
είδες και τη τελευταία με εμένα μπάρμαν? Δες τη έχει χαβαλεκαι ενα θετικο και ευχαριστι κα ελενα ειναι οτι ειδαμε τις ταινιες σας ολοκληρες και σας εκτιμησαμε πολυ περισσοτερο!!!
αγαμιτιδα κολλήσαμε όλοι επίσηςΑτυχο παιδι... Να κανεις παρεα μεν τον gamwtintyximoy Σιγουρα θα ειναι απο τους πρωτους που κολλησε κορονεο (λογω γκαντεμιας παντα )
Ατυχο παιδι... Να κανεις παρεα μεν τον gamwtintyximoy Σιγουρα θα ειναι απο τους πρωτους που κολλησε κορονεο (λογω γκαντεμιας παντα )
παιζεις εσυ?είδες και τη τελευταία με εμένα μπάρμαν? Δες τη έχει χαβαλε
τυχερακια...η κα ελενα ειναι το κατι αλλο!!παιζεις εσυ?
yesπαιζεις εσυ?
Όσο ντυμένη και να είσαι, όποιο κι αν είναι το concept της φωτογράφισής σου, πάντα είσαι πολύ καύλα ρε Ελενάρα, και με τρελαίνεις ασύστολα, γαμώ την πουτάνα μουKαλο μεσημερι
Σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγιαΌσο ντυμένη και να είσαι, όποιο κι αν είναι το concept της φωτογράφισής σου, πάντα είσαι πολύ καύλα ρε Ελενάρα, και με τρελαίνεις ασύστολα, γαμώ την πουτάνα μου
μπα απλά μάθαμε να μη πας παίρνουν χαμπάρι όταν κάνουμε τις σκατοδουλειεςΝαι αλλα γινατε <<καλυτεροι ανθρωποι στην κενωνια>> ... Η ΜΠΑ
μπα απλά μάθαμε να μη πας παίρνουν χαμπάρι όταν κάνουμε τις σκατοδουλειες
βέβαια τώρα που το σκέφτομαι αυτό σημαίνει καλύτερος άνθρωπος στην κοινωνία
είδες και τη τελευταία με εμένα μπάρμαν? Δες τη έχει χαβαλε
όλα η Έλενα τα έκανε εγώ δεν έκανα τίποτα χάχα ευχαριστώ θα βελτιωθώ πιστεύω. Αντε να δούμε πότε θα ξεμπλεξουμε με όλα αυτά να επανέλθουμε στη κανονικότατα μαςΕξαιρετικός είσαι, Πανάγο!
Μπράβο, συναγωνιστή!
Μας κάνεις περήφανους!!!
μπα απλά μάθαμε να μη πας παίρνουν χαμπάρι όταν κάνουμε τις σκατοδουλειες
βέβαια τώρα που το σκέφτομαι αυτό σημαίνει καλύτερος άνθρωπος στην κοινωνία
εγώ έμαθα να της κρύβω τις παντόφλες και να της πριονίζω τα τακούνια :S :SΜπα, μάθαμε να μην παίρνουμε χαμπάρι από τις παντοφλιές. :S :S :S :S :S
εγώ έμαθα να της κρύβω τις παντόφλες και να της πριονίζω τα τακούνια :S :S