hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.915
- Πόντοι
- 12.896
Θα μεινει ομως επιτιμο μελος. ΕΜ.Μετά τον κοροναιό νομίζω η Έλενα θα αποστρατευτεί,
Θα ειναι Έλενα ε.α
Εγώ της είχα πει και παλιά να γράψει ένα βιβλίο με τις εμπειρίες της αλλά νομίζω δεν ..Θα μεινει ομως επιτιμο μελος. ΕΜ.
ολοι γινατε ταλεντα εδω μεσα ;) ο ενας πορνοσταρ ο αλλος συγγραφεας αλλος ποιητης ;) τελικα το bou ειναι εδω η το ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟΕγώ της είχα πει και παλιά να γράψει ένα βιβλίο με τις εμπειρίες της αλλά νομίζω δεν ..
Είχα βρεί και τον τίτλο
´ Έλληνες
Γιατί είναι τόσο λιγουρηδες ? ´
Καθένας κρύβει ένα ταλέντο μέσα του. Απλά μερικοί κ μερικές, έτρωγαν πολύ ξύλο από την μάνα τους μικροί και δεν το εξωτερικευσαν.ολοι γινατε ταλεντα εδω μεσα ;) ο ενας πορνοσταρ ο αλλος συγγραφεας αλλος ποιητης ;) τελικα το bou ειναι εδω η το ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ
όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδοςΚαθένας κρύβει ένα ταλέντο μέσα του. Απλά μερικοί κ μερικές, έτρωγαν πολύ ξύλο από την μάνα τους μικροί και δεν το εξωτερικευσαν.
Κάποιοι από εμάς το μόνο ταλέντο που είχαμε ήταν να κάνουμε μλκιες και να τρώμε ξύλο από τη μάνα μας
κλαιν και τώρα τα ίδια κάνουμε και τρώμε ξύλο από τη γκόμενα μας και αργότερα από τη γυναίκα μας...Τώρα όμως μεγαλώσαμε λίιιιιιιιγο και σοβαρευτήκαμε.
Υ.Γ.
κλαιν και τώρα τα ίδια κάνουμε και τρώμε ξύλο από τη γκόμενα μας και αργότερα από τη γυναίκα μας...
μια ζωή παντόφλα
εμένα ακόμα μου ρίχνει κλαψ κλαψΚαθένας κρύβει ένα ταλέντο μέσα του. Απλά μερικοί κ μερικές, έτρωγαν πολύ ξύλο από την μάνα τους μικροί και δεν το εξωτερικευσαν.
είμαστε κατι το μοναδικό μάλλον οι περισσότεροι από εδωολοι γινατε ταλεντα εδω μεσα ;) ο ενας πορνοσταρ ο αλλος συγγραφεας αλλος ποιητης ;) τελικα το bou ειναι εδω η το ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ
Ναι αλλα γινατε <<καλυτεροι ανθρωποι στην κενωνια>> ... Η ΜΠΑΚάποιοι από εμάς το μόνο ταλέντο που είχαμε ήταν να κάνουμε μλκιες και να τρώμε ξύλο από τη μάνα μας
Οποιος σταματησει να κανει μαλακιες ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ για μενα. Απλα χρειαζεται να παιρνει κανενα μαθημα απ αυτες . Λεω εγω τωραΤο καλό είναι οτι δε σταματάμε να κάνουμε μαλακίες.