panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
είμαι ο αγαπημένος σου πορνοσταρ για πες?Ενα ΝΑΥΑΓΙΟ είδα βασικά και είπα να καταθέσω την άποψή μου, μη σας διακόψω, συνεχίστε.
είμαι ο αγαπημένος σου πορνοσταρ για πες?Ενα ΝΑΥΑΓΙΟ είδα βασικά και είπα να καταθέσω την άποψή μου, μη σας διακόψω, συνεχίστε.
μελέτη νομίζω είναι και τηλεόραση λίγο δυσκολο έως αδύνατο να αναπτυχθούν κάποια θέματα που είπαν σε αυτήν. Λέω εγώ τωρακαλησπερα
το ειχα γραψει κ στο νημα της αυτη η συνεντευξη στα παιδια ηταν ποιο ενδιαφερουσα απο αυτη με την Μελετη. Ηταν χαλαρη κουβεντα παρεας και μου αρεσε...
Θα δούμε και ταινίες προσεχώς από την Sugar Babies στις οποίες το σενάριο έχει γράψει η Έλενα. Δηλαδή το στοίχημα που βάζει η Έλενα είναι να γυριστεί μια ταινία σχεδόν κανονική με ατάκες, όχι μόνο τσόντα 30 λεπτών.
για να δουμε.... παναγο κανονισε να μην τα πας καλα στους διαλογους κακομοιρη μου χαχαχχα
ότι μπορώ θα κάνω χαχαγια να δουμε.... παναγο κανονισε να μην τα πας καλα στους διαλογους κακομοιρη μου χαχαχχα
λογικό άμα οι γονείς δε μιλάνε στα παιδιά τους για αυτά τα θέματα ο άλλος έχει δει την Έλενα και τα άλλα κορίτσια και ζητάει συμβουλές.Έθεσε το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στους εφήβους. Πολλοί της ζητούν συμβουλές μέσω social media.
τσόντα 30 λεπτών είναι μια σκηνή. Η ταινία είναι πολλές σκηνές μαζί δηλαδή μέρες και με πολλούς πρωταγωνιστές. ΑυταΘα δούμε και ταινίες προσεχώς από την Sugar Babies στις οποίες το σενάριο έχει γράψει η Έλενα. Δηλαδή το στοίχημα που βάζει η Έλενα είναι να γυριστεί μια ταινία σχεδόν κανονική με ατάκες, όχι μόνο τσόντα 30 λεπτών.
ότι μπορώ θα κάνω χαχα