kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.939
- Πόντοι
- 6.256
Τιιιιιι γίνεται εδώ,
Θα χρειαστεί να επιβάλω την τάξη?
Για γυναικάρες μιλάμε σε εμφάνιση ή κάνω λάθος;
Αν μιλάμε για κρεββάτι, έχω πάει με 500 γυναίκες στη ζωή μου πολλές από τις οποίες ήταν σαφώς ανώτερες από την Χατζή από κάθε άποψη!
Σε όσους γαμάνε μπάζα η Χατζή ίσως φαίνεται θεά Αφροδίτη!
στα αρχιδια μας με ποσες εχεις παειΓια γυναικάρες μιλάμε σε εμφάνιση ή κάνω λάθος;
Αν μιλάμε για κρεββάτι, έχω πάει με 500 γυναίκες στη ζωή μου πολλές από τις οποίες ήταν σαφώς ανώτερες από την Χατζή από κάθε άποψη!
Σε όσους γαμάνε μπάζα η Χατζή ίσως φαίνεται θεά Αφροδίτη!
εδω δεν εχουμε δημοκρατια..Κι εγώ στα αρχίδια μου σας γράφω!
Δεν έχετε μόνον εσείς το δικαίωμα να γράφετε ό,τι θέλετε αλλά και εμείς που διαβάζουμε τις υπερβολές σας.
Στη Δημοκρατία υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης είτε σας αρέσει είτε όχι!
έχω φέρει το ποπ κορν φέρε τις μπύρεςΤιιιιιι γίνεται εδώ,
καλο ξημέρωμα...ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ!!!!!Θα πω κάτι τελευταίο και θα σας καληνυχτισω
Πότε δεν δέχτηκα τον τιτλο γυναικαρα και άλλα υπερβολικά κατ εμέ. Χωρίς το γυναικάρα λοιπόν κ μόνο με το όνομα μου, το θέμα ευσταθεί γιατί στην συνέντευξη ειπώθηκαν κάποια ενδιαφέροντα πράγματα που πάνω σ αυτα, αν έμπαιναν μερικοί στον κόπο να την δουν θα μπορούσαν σχολιασουν σαν φυσιολογικοί άνθρωποι. Αλλά όπως ήταν αναμενόμενο αυτό δεν έγινε. Σιγά μην γινόταν.
Οπότε Billy κατάλαβες νομίζω την τύχη και αυτού του θέματος όπως πολλά άλλα, που ξεκίνησαν σ αυτό το σαιτ κατά καιρούς και τα μπαχαλεψαν
Καλό ξημέρωμα σε ολους!!
Τις μπυρες μην ξεχάσεις στην καταφλπσιξη. Εγώ πάω για ύπνο. Μην τα σπάσετε όλα..Τιιιιιι γίνεται εδώ,
Κι εγώ στα αρχίδια μου σας γράφω!
Δεν έχετε μόνον εσείς το δικαίωμα να γράφετε ό,τι θέλετε αλλά και εμείς που διαβάζουμε τις υπερβολές σας.
Στη Δημοκρατία υπάρχει η ελευθερία της έκφρασης είτε σας αρέσει είτε όχι!
ΗΠΑ Ιράν το κόβω να γίνεται εδώ μέσα αλλά εγώ θα κάνω τον οηεΤις μπυρες μην ξεχάσεις στην καταφλπσιξη. Εγώ πάω για ύπνο. Μην τα σπάσετε όλα..
μια γυναικα σαν την ελενα φιλαρακο επιτελει λειτούργημα..,Πολλυ ενδιαφέρον είναι το κομμάτι της φάρμακο διέγερσης όσον αναφορά εμάς τους άνδρες αλλά και γενικά το όλο της ξεκίνημα στο χωρο που το αναλύει διεξοδικά. Επίσης και αυτό για τα νέα παιδιά που αναφέρει για να μη μπαίνουν στο χώρο αυτό τόσο νωρίς με βρίσκει και έμενα σύμφωνο όπως και στο. Ότι οι γονείς δε μιλάνε όσο πρέπει στα παιδιά τους για σεξ κτλ γιατί το θεωρούν κάτι ένοχικο και τα περισσότερα αγόρια και κοριτσια μάλλον ως ένα βαθμό βρίσκουν μόνα τους το δρόμο όσον αναφορά το κομμάτι σεξ και σχέσεις με το αντίθετο φύλλο.
πες τα ρε με τον καθε παπαρακο ψευτο σπαλιαραεδω δεν εχουμε δημοκρατια..
ο μαλακας θα τρωει φαπα...βλακα
αντε μαζεψου ντουγανι
εδω δεν εχουμε δημοκρατια..
ο μαλακας θα τρωει φαπα...βλακα
αντε μαζεψου ντουγανι
ΗΠΑ Ιράν το κόβω να γίνεται εδώ μέσα αλλά εγώ θα κάνω τον οηε
Ο ΟΗΕ είναι απλά ένας οργανισμός που παρατηρεί αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
αυτος δεν είναι σπαλιαρας,,,,σφαλιαρας ειναιπες τα ρε με τον καθε παπαρακο ψευτο σπαλιαρα