barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
Τουλάχιστον ένα 30 % κάτω..
Ας πάρει το "ε" σε τιμή ευκαιρίας.
Τουλάχιστον ένα 30 % κάτω..
Ολοι οι μεγάλοι στο χώρο τους έχουν ένα σωσία τουλάχιστον.. Για λόγους ασφαλείας ;)Τέλεια, θα έχεις και σωσία να σε ντουμπλάρει στις δύσκολες σκηνές ;)
Πας να με ξεγελάσεις, το Α θέλω να αγοράσω ;)Ας πάρει το "ε" σε τιμή ευκαιρίας.
Συμφέρει, αν σκεφτείς ότι είναι και διπλό το Α που θέλω να πάρω...Τουλάχιστον ένα 30 % κάτω..
Τον έχω στο φβ.. Κάπου κάπου μου στέλνει ποιήματα
Εμείς οι μικροτσούτσουνοι δεν έχουμε σωσία για ευνόητους λόγουςΟλοι οι μεγάλοι στο χώρο τους έχουν ένα σωσία τουλάχιστον.. Για λόγους ασφαλείας ;)
Ολοι οι μεγάλοι στο χώρο τους έχουν ένα σωσία τουλάχιστον.. Για λόγους ασφαλείας ;)
Τον έχω στο φβ.. Κάπου κάπου μου στέλνει ποιήματα
Αυτός ο κώλος δεν ντουμπλάρεται...Δηλαδή τόσο καιρό βλέπουμε τον κώλο της Σμαράγδας και όχι το δικό σου; :S :S
Πας να με ξεγελάσεις, το Α θέλω να αγοράσω ;)
Καλά μην σκοτωθειτε τώρα για δύο φωνηενταΑς πάρει το "ε" σε τιμή ευκαιρίας.
εγω ειχα παει να ντουμπλαρω τον τζον χολμς αλλα δεν τα βρηκαμε στα λεφταΟλοι οι μεγάλοι στο χώρο τους έχουν ένα σωσία τουλάχιστον.. Για λόγους ασφαλείας ;)
Τι τραβάς κι εσύ...Τον έχω στο φβ.. Κάπου κάπου μου στέλνει ποιήματα
Δεν έχεις ακούσει που λένε έλα να σου ξηγήσω ένα φωνήεν;Καλά μην σκοτωθειτε τώρα για δύο φωνηεντα
Αυτός ο κώλος δεν ντουμπλάρεται...
Τι τραβάς κι εσύ...
εγω ειχα παει να ντουμπλαρω τον τζον χολμς αλλα δεν τα βρηκαμε στα λεφτα
Σείς δεν κινδυνεύετε από τίποτα.. ΓΙΑΤΊ ΕΊΣΑΣΤΕ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!Εμείς οι μικροτσούτσουνοι δεν έχουμε σωσία για ευνόητους λόγους
Στην υγεία σου Πανάγο και επιτυχίες σε εύχομαι σε όποιο χώρο προσπαθείςΣτην υγειά σας αγαπητή μου και αγαπητοί μου φίλοι