iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Μας χάλασες το κουίζαν υποψιαστω οτι γαμηθηκες με τον παναγο χωρισαμε
Μας χάλασες το κουίζαν υποψιαστω οτι γαμηθηκες με τον παναγο χωρισαμε
αιμα και σπερμα τυπεΑυτό ξεπληρώνεται μόνο με αίμα, τα κυτεί αίμα
τυπε διαλεξε ματι να κανουμε χυσιμο τυπου κολλυριο σαν τον βαλκανιο αρχοντα κμαν στη σλαβαΣπέρμα δικό μας, αίμα ταλλουνού.
Τέλεια, θα έχεις και σωσία να σε ντουμπλάρει στις δύσκολες σκηνές ;)Δεν είμαι εγώ. Κάποιος που μου μοιαζει χαχαχαχαχα
τυπε με φλοραλ πουκαμισο σε καστινγκ τσοντας και πορνογυρισμα θα σκαγε μονο παναγος και φλωρινιωτηςΔεν είμαι εγώ. Κάποιος που μου μοιαζει χαχαχαχαχα
θα κλωνοποίησω έναν παναγο να μη χαθεί το ειδοςΤέλεια, θα έχεις και σωσία να σε ντουμπλάρει στις δύσκολες σκηνές ;)
Τώρα γράφει και στη σελίδα σου, να τον προσέχεις τον τύπο...θα κλωνοποίησω έναν παναγο να μη χαθεί το ειδος
Όχι βρε... Μόνο κάτι γκαλιτσες κάναμεαν υποψιαστω οτι γαμηθηκες με τον παναγο χωρισαμε
Περίμενε Black fridayΝα αγοράσω ένα φωνήεν;
Λες να το πάρω πιο φθηνά;Περίμενε Black friday
Συγκρατησου γλυκέ μου.. Αφού ξέρεις εμείς έχουμε άλλη σχέσηΚρατάτε με θα κάνω φονικό.
Μονο για σας... ΑΦΟΥΥΥΥ..τυπε ειδες η παστρικια και μεις νομιζαμε οτι εχει ματια μονο για μας
Συγκρατησου γλυκέ μου.. Αφού ξέρεις εμείς έχουμε άλλη σχέση
ε μα τι νομιζε ο αλλος να ουμε οτι ειναι το αστερι της φασκομηλιας ?Μονο για σας... ΑΦΟΥΥΥΥ..
συν φιλάκια μάγουλο επειδή είμαστε φιλαράκιαΌχι βρε... Μόνο κάτι γκαλιτσες κάναμε
Σπέρμα δικό μας, αίμα τα λ λουνού.
Τουλάχιστον ένα 30 % κάτω..Λες να το πάρω πιο φθηνά;
ε μα τι νομιζε ο αλλος να ουμε οτι ειναι το αστερι της φασκομηλιας ?