Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.484
- Πόντοι
- 3.656
σιγουρα καποιο αξιοτιμο μελος του σαη :SΑ το μλκ, λεσβία θα ήταν.
σιγουρα καποιο αξιοτιμο μελος του σαη :SΑ το μλκ, λεσβία θα ήταν.
Αν ήσουν στη θέση του γιατρού τι θα είχες κάνει;Α το μλκ, λεσβία θα ήταν.
Είπα πριν, είναι ελληνίδα.Το βασικό δεν είπες, στήθος;
κι εσυ κοιτας αλλου εεε;;;....Καλησπέρα σε ολους
συν ψωμί τυρί μια χαρά είμαστε λαϊκά παιδιά εμείς. Καλησπέρα και καλη χαρούμενη εβδομάδαΤώρα που το λες
Μήπως
Καλή εβδομάδα Πανάγοσυν ψωμί τυρί μια χαρά είμαστε λαϊκά παιδιά εμείς. Καλησπέρα και καλη χαρούμενη εβδομάδα
Ε μα..Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα.
Κι εγώ το ίδιο κάνω, κοιτάζω από την άλλη ;)
Οι άνθρωποι είμαστε οπτικοί τύποι, ο πόνος μεταδίδεται πιο γρήγορα με τα μάτια ;)Ε μα..
Έχει σημασία? Οι γνωστές ηθικοπλαστριες της διπλανής πόρτας είναι, που πρώτες αυτές χτυπούν τα κακώς κείμενα αυτού του τοπου..
χαμος στην ερτ..ξερουμε ποιες ειναι οι κυριες?
Είναι πιο εύκολο να δεις την καμπούρα του άλλου παρά τη δική σου, δυστυχώς έτσι ήταν κι έτσι θα είναι. Ξέρω ποιες είναι αλλά δεν σου το λέω ;)Έχει σημασία? Οι γνωστές ηθικοπλαστριες της διπλανής πόρτας είναι, που πρώτες αυτές χτυπούν τα κακώς κείμενα αυτού του τοπου..
Κατινες με λίγα λόγια.
Είναι πιο εύκολο να δεις την καμπούρα του άλλου παρά τη δική σου, δυστυχώς έτσι ήταν κι έτσι θα είναι. Ξέρω ποιες είναι αλλά δεν σου το λέω ;)
Άστο να μείνει μυστικό..Είναι πιο εύκολο να δεις την καμπούρα του άλλου παρά τη δική σου, δυστυχώς έτσι ήταν κι έτσι θα είναι. Ξέρω ποιες είναι αλλά δεν σου το λέω ;)
Όντως κομματάρα