athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.764
- Πόντοι
- 12.756
καλησπερα,καλη εβδομαδα
αιμοδοσια;Καλησπέρα σε ολους
εξετάσεις αίματος είναι! Η αιμοδοσία γίνεται ΠΑΝΤΑ σε ειδικό επικλινές κρεββάτι .αιμοδοσια;
εξετάσεις αίματος είναι! Η αιμοδοσία γίνεται ΠΑΝΤΑ σε ειδικό επικλινές κρεββάτι .
Καλά αποτελέσματα Έλενα!
καλησπερα,καλη εβδομαδα
Όχι ήταν σεμνουλης...δεν πιστευω ο γιατρος να την ειδε πορνοσταρ να πεταξε ξαφνικα κανα παπαρι εξω και να σου ειπε οταν σε ειδε να τον κοιτας εκπληκτη καλα ετσι δεν γινεται στις ταινιες ?
ε θα ακουμπισε λιγο βυζακι αλλιως μαλλον ηταν ντιγκινταγκαςΌχι ήταν σεμνουλης...
Όχι ήταν, πίσω από ένα γραφείο αυτός.. Η κοπελλες έκαναν την δουλειά. Αυτός έσπερνε τα λεφτά μόνοε θα ακουμπισε λιγο βυζακι αλλιως μαλλον ηταν ντιγκινταγκας
τι μαλακες αυτοι οι γιατροι στις μερες μας ουτε μια σεξουαλικη παρενοχληση δεν ειναι ικανοι να κανουνε χαλασε ο κοσμος :SΌχι ήταν, πίσω από ένα γραφείο αυτός.. Η κοπελλες έκαναν την δουλειά. Αυτός έσπερνε τα λεφτά μόνο
τι μαλακες αυτοι οι γιατροι στις μερες μας ουτε μια σεξουαλικη παρενοχληση δεν ειναι ικανοι να κανουνε χαλασε ο κοσμος :S
δεν πιστευω ο γιατρος να την ειδε πορνοσταρ να πεταξε ξαφνικα κανα παπαρι εξω και να σου ειπε οταν σε ειδε να τον κοιτας εκπληκτη καλα ετσι δεν γινεται στις ταινιες ?
Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα.Καλησπέρα σε ολους
Εγώ πάλι κοιτάω τη νοσοκόμα,Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα.
Κι εγώ το ίδιο κάνω, κοιτάζω από την άλλη ;)
Το βασικό δεν είπες, στήθος;Εγώ πάλι κοιτάω τη νοσοκόμα,
Εδώ και πολλά χρόνια της λέω ´πάλι εσύ θα πάρεις το αίμα μου ´ και απο μέσα μου λέω ´ πότε θα πάρεις και το σπέρμα μου? ´
Είναι κοντή ( τι άλλο )
Μελαχροινή ( κλασικά )
Με μεγάλο κώλο ( ελληνίδα γαρ ) που καθε χρόνο μεγάλώνει λίγο ακόμα.