panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.681
- Πόντοι
- 8.816
εγώ που κολλάω?Ο γείτονας πάντως υστερεί εμφανισιακά.
Ο πανάγος είναι ρουβάς δίπλα του
εγώ που κολλάω?Ο γείτονας πάντως υστερεί εμφανισιακά.
Ο πανάγος είναι ρουβάς δίπλα του
Τα σέβη μου αγαπητή!
Kαλησπερα Κυριε καθηγητα μου
Εσύ είσαι σαν την κόκα κόλα, πας με όλα.. :Sεγώ που κολλάω?
Νοικιάζεις το διπλανό διαμέρισμαΈλενα πώς μπορούμε να κανονίσουμε συνάντηση; Σου έχω στείλει pmεεδω, μήνυμα στο Facebook.
Δεν μπορείς να διακρίνεις την υποκριτική,Καθημερινό ντύσιμο γείτονα και γειτόνισσας... Λίγο σενάριο ρε παιδιά!
E βαλε λιγο φαντασια και παρουσιασε μας την δικη σου εκδοχη. ;)Καθημερινό ντύσιμο γείτονα και γειτόνισσας... Λίγο σενάριο ρε παιδιά!
Δεν μπορείς να διακρίνεις την υποκριτική,
Δεν είδες πως αλοίφει το ψωμι η κυρία?
Η κολα κολα χρησιμοποιειται και στα μπουλονια με ειπε ενας φιλος <<συνεργειος>>Εσύ είσαι σαν την κόκα κόλα, πας με όλα.. :S
τυπε δηλαδη πρεπει να την παμε στη λουιζα για ψωνια και να βγουμε φορτωμενοι τσαντες για να γαμησουμε ?
Βάζει φαντασία, σε προσωπικό επίπεδοE βαλε λιγο φαντασια και παρουσιασε μας την δικη σου εκδοχη. ;)
Καλημερα
Μην σε παιρνει απο κατω . Θα τυχεις ειδικης μεταχειρισης εσυ :-* :-*Kαι ΑΝ γαμήσουμε....... Φευ :S :S
Μην σε παιρνει απο κατω . Θα τυχεις ειδικης μεταχειρισης εσυ :-* :-*
Εισαι ατρομητος κ θαλασσοδαρμενος εσυ, δεν σε φοβαμαιΩχ, αρχίζω και σκιάζομαι. :S :S
τι ειδικη μεταχειριση δαχτυλο?Μην σε παιρνει απο κατω . Θα τυχεις ειδικης μεταχειρισης εσυ :-* :-*
τυπε ξεκοψε της τοΩχ, αρχίζω και σκιάζομαι. :S :S
τυπε ξεκοψε της το
τυπε ουτε το στεφανι σου νατανε συμμαζεψε την αλλιως πες της θα την γαμησειςΠολλά θάρρετα της έχω δώκει τύπε, γνώμη σου