Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Καλησπερα γιαβρι μουκαλησπεριζω Ελεναρα και αξιοτιμο κοσμο στο ποιοτικο τουτο θρεντ
Καλησπερα γιαβρι μουκαλησπεριζω Ελεναρα και αξιοτιμο κοσμο στο ποιοτικο τουτο θρεντ
Αμα σε ερθει ΝΤΥΜΕΝΗΆλλωστε αν δε ντύσεις μια γυναίκα πως θα καταφέρεις να τη γδύσεις;
Καλησπερακαλησπερα Ελενα πριγκηπισσα των αισθησεων και των παραισθησεων του διαδυκτιου!!!!!!
Οχι βεβαια . Αυτο κανετε στις γκομενες . Ετσι δεν ειναι ?τυπε δηλαδη πρεπει να την παμε στη λουιζα για ψωνια και να βγουμε φορτωμενοι τσαντες για να γαμησουμε ?
Γυμνή θα κυκλοφορεί στους δρόμους;Αμα σε ερθει ΝΤΥΜΕΝΗ
Καλησπερα γιαβρι μου
Εεεεε οοοοοοχι και κοπλιμέντα το σαλιάρισμα του πανάγου,παναγο με τα κοπλιμεντα δεν πληρωνονται οι λογαριασμοι να ξερεις
Αν τη ντύσεις στη Βουκουρεστίου θα την γδύσεις ευκολα,Άλλωστε αν δε ντύσεις μια γυναίκα πως θα καταφέρεις να τη γδύσεις;
τι είναι οι γκόμενες? Εγώ είμαι ρομαντικός της λέω κοπέλες η κορίτσιαΟχι βεβαια . Αυτο κανετε στις γκομενες . Ετσι δεν ειναι ?
άμα τη ντυσεις από λαϊκή και γράφει απάνω Gucci η Prada?τι θα συμβεί?Αν τη ντύσεις στη Βουκουρεστίου θα την γδύσεις ευκολα,
Αν τη ντύσεις στο h&m δε θα τη γδύσεις ποτέ.
Αν τη ντύσεις από λαϊκή το πολύ πολύ να γράφει Gupsi ή Prataάμα τη ντυσεις από λαϊκή και γράφει απάνω Gucci η Prada?τι θα συμβεί?
...και πιθανόν να μην ΣGupsi να τον φάει!
Γλύφεις πατούσα!άμα τη ντυσεις από λαϊκή και γράφει απάνω Gucci η Prada?τι θα συμβεί?
Με άδεια χέρια ήρθες?
... καλησπέρα κύριοι κ κυρία..
Καλώς σας βρήκα.
Ο γείτονας πάντως υστερεί εμφανισιακά.BEST OF THE BEST
Γλύφεις πατούσα!
:-* :-*
... καλησπέρα κύριοι κ κυρία..
Καλώς σας βρήκα.