Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
λες να είναι στο 94.6? Τσαουση Βαεμακη χμΑν κρίνω από το βίντεο, ραδιόφωνο...
Εγώ θα πρότεινα συχνότητα 96,9λες να είναι στο 94.6? Τσαουση Βαεμακη χμ
εγώ παιδιά νομίζω ότι η Έλενα πρέπει να πάει στην εκπομπή του θείου Γιώργου τραγκα. Θα πέσουν τα ερτζιανά.Εγώ θα πρότεινα συχνότητα 96,9
Στο μεταξύ 69 είναι και οι κριτικές. Οιωνός; Σημάδι; Σύμπτωση;Εγώ θα πρότεινα συχνότητα 96,9
Φαει κατι απο καταψυξη εκεινο το βραδυ (Δεν μπορει κατι θα εχεις καβατζα εσυ), κοψε και καμια σαλατουλα μια χαρα θα εισαι . ;)
...θά κανονίσω να είμαι έξω από τό νερό... 11.40 θά έχω βγει να δουν την προαναγκελουσα χαρά.
Βρε λες Δεν το χα προσεξειΣτο μεταξύ 69 είναι και οι κριτικές. Οιωνός; Σημάδι; Σύμπτωση;
λέτε να τις μπήκε ιδέα να κάνει καμία κλήρωση και ο νικητής να κερδίζει κάνα 69?Βρε λες Δεν το χα προσεξει
Κοίτα, και τα προηγούμενα 68 να κερδίσει ο νικητής δε νομίζω να παραπονεθείλέτε να τις μπήκε ιδέα να κάνει καμία κλήρωση και ο νικητής να κερδίζει κάνα 69?
...Φαει κατι απο καταψυξη εκεινο το βραδυ (Δεν μπορει κατι θα εχεις καβατζα εσυ), κοψε και καμια σαλατουλα μια χαρα θα εισαι . ;)
Το 6 και το 9 είναι το ένα ανάποδο του άλλου και είναι και τα 2 πολλαπλάσια του 3 που είναι ξεκάθαρα σεξουαλικός αριθμός ;)Επίσης και όλα τα νούμερα ξεκινάνε από το 69 φεύγω πάω βουνο να παίξω το 6 και το 9 δεν είναι τυχαία όλα αυτα
Το 6 και το 9 είναι το ένα ανάποδο του άλλου και είναι και τα 2 πολλαπλάσια του 3 που είναι ξεκάθαρα σεξουαλικός αριθμός ;)
Επισης, και καλη επιτυχια σε οτι κανεις ;)Στην υγειά σας κυρία Έλενα μας
με τρομάζεις μήπως είσαι ιλουμινατι?Το 6 και το 9 είναι το ένα ανάποδο του άλλου και είναι και τα 2 πολλαπλάσια του 3 που είναι ξεκάθαρα σεξουαλικός αριθμός ;)