TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εχει αρχισει η κυνηγετική περιοδο ρε φιλε ;) αν και δεν κυνηγαω πετουμενα και μη υπαρχει ομως και το κυνηγι του
εχει αρχισει η κυνηγετική περιοδο ρε φιλε ;) αν και δεν κυνηγαω πετουμενα και μη υπαρχει ομως και το κυνηγι του
....έτσι είσαι για τηλεόραση εσύ ή για να έχεις το δικό σου σεξιυαλικο σαιτ να τα λέμε κι αυτα
ασχολουμε με αλλες δουλειες συντομα θα ειμαι κοντα σας απο νεα συχνοτητα
πείνασα αγαπητέ. Θα ανταλαζες λάδι για ψάρια? Καθότι είμαι και αγροτης ελαιοκομιας....
... Πανάγο στο δικό σου σεξουαλικό Τόπικ σου άφησα ένα δωράκι.
ετσι οπως το εγραψες αρχοντα νομιζα οτι του αφησες κατι τετοιο....
... Πανάγο στο δικό σου σεξουαλικό Τόπικ σου άφησα ένα δωράκι.
τι εισαι ρε φουστη έχε χαρη που ο κουμπαρουλης ειναι στο παρκινγκ αλλιως την ειχες γαμησειπείνασα αγαπητέ. Θα ανταλαζες λάδι για ψάρια? Καθότι είμαι και αγροτης ελαιοκομιας
έχω πολλές ιδιότητεςτι εισαι ρε φουστη έχε χαρη που ο κουμπαρουλης ειναι στο παρκινγκ αλλιως την ειχες γαμησει
..ετσι οπως το εγραψες αρχοντα νομιζα οτι του αφησες κατι τετοιο
ευτυχώς παναγο ψαρια ειναι τρεχα :headbουning2:
το ξερω ;) μα παλουκι λουκ εγω τον βαφτισα..
Φίλε μου καλέ ο Πανάγος είναι ωσάν.τον Σουάρες... Πιστολέρο.
Λιγο υπομονη γιατι ακομα ουτε και εγω μπορω να σου στειλω μηνυμα .. Δες καποιο θεμα που σ ενδιαφερει στο σαιτ, και γραψε καποια ποστ και μετα ολα θα παρουν τον δρομο τους ;) ;)
;Χαιρομαι που στο σαιτ μπαινουν καινουργιοι φιλοι
Γιατί μου το ζήτησες;
Ναι.
Μπαινουν καινούριοι.
Καλησπέρα έλενα.
Πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου.
Και μεις εδώ με τόσο μελάνι στο γράψιμο δεν εχουμε δει τηλέφωνο ουτε ζωγραφιστο
Eλα ντεγιατι αραγε?
Θα μας ξενυχτήσετε; Να πάρω λαμπάδα;Λοιπον αυριο βραδυ γυρω στις 12 σας εχω μια εκπληξουλα τοσο δα ..
Συντονιστειτε.....
ραδιοφωνο η τηλεόραση θα είναι η έκπληξη?Λοιπον αυριο βραδυ γυρω στις 12 σας εχω μια εκπληξουλα τοσο δα ..
Συντονιστειτε.....
Αν κρίνω από το βίντεο, ραδιόφωνο...ραδιοφωνο η τηλεόραση θα είναι η έκπληξη?
Οχι ποπ κορν.Θα μας ξενυχτήσετε; Να πάρω λαμπάδα;