panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
κυρια Έλενα μου αρέσει για αυτό αλλά κάτι λέει για τη μαμά. Ας μπω πρώτα στο πανεπιστημιο στα γεράματα δηλαδή στα 31 και μαθαίνω εκεί γερμανικά
Αμ δε ... γι αυτο νου σου, μην σε φανε οι νεραιδες και τα αλλα ξωτικα
σωστά τόσες ωραίες τσόντες βγάζουν κρίμα να μη καταλαβαίνεις τα χυσε με κτλE οχι μονο γι αυτο ...
Eιναι ωραια γλωσσα τα γερμανικα !!
ja die ist eine schune sprache und sehr schwiehrja das ist gut...
Oχι σ αυτο θα διαφωνησω .. Ωραιες τσοντες ναι , αλλα προτιμω την μητρικη μου εδωσωστά τόσες ωραίες τσόντες βγάζουν κρίμα να μη καταλαβαίνεις τα χυσε με κτλ
Και το συντακτικό της θυμίζει πολύ αρχαία ελληνικά...ja die ist eine schune sprache und sehr schwiehr
το χουμε βιώσει αυτό όλοι στο καυλι μας ε σορρυ πετσί μας εννοώ ότι σας αρέσει η μητρική στο πορνοOχι σ αυτο θα διαφωνησω .. Ωραιες τσοντες ναι , αλλα προτιμω την μητρικη μου εδω
ποιος ξέρει αρχαια εδώ που θα πάω να δώσω στα γεράματα πάνελληνιες. Με άσπρες τρίχες κτλ να σηκώσει το χεριΚαι το συντακτικό της θυμίζει πολύ αρχαία ελληνικά...
Εγώ... Για τους παππούληδες είναι η γλώσσα των παιδικών μας χρόνωνποιος ξέρει αρχαια εδώ που θα πάω να δώσω στα γεράματα πάνελληνιες. Με άσπρες τρίχες κτλ να σηκώσει το χερι
Ναι, πολύ ωραία, γεμάτη αναμνήσειςEιναι ωραια γλωσσα τα γερμανικα !!
να σε ρωτάω τότεναςΕγώ... Για τους παππούληδες είναι η γλώσσα των παιδικών μας χρόνων
Μα τα Γερμανικα ειναι βασισμενα πανω στην Ελληνικη καθαρευουσα . Ειναι αυτα που με εμαθαν την εννοια της δοτικης. αν και μεγαλωσα μ αυτην χρησιμοποιωντας την, χωρις να το γνωριζω οτι ειναι δοτικη ( Σαλονικια αφου ) ....Και το συντακτικό της θυμίζει πολύ αρχαία ελληνικά...
Δικες μου σιγουρα ;)Ναι, πολύ ωραία, γεμάτη αναμνήσεις
Ερώτα ελευθέρως...να σε ρωτάω τότενας
Εσένα σου κρατάω μούτραΔικες μου σιγουρα ;)
Για τις αλλες που λες αστο ποναει .... :-
Γιατί καλέ τι σε έκαναΕσένα σου κρατάω μούτρα
Ξεχνάμε ξεχνάμε ?Γιατί καλέ τι σε έκανα
Το έχω κάψει με τα σοσιαλια ΑΦΟΎ...Ξεχνάμε ξεχνάμε ?
Κόψτα όλα καλέ και μείνε μόνο στο μπου, στη ζεστή μας αγκαλιά.Το έχω κάψει με τα σοσιαλια ΑΦΟΎ...
Επλεξα κ με τις τροχαιες tickedoff, άστα να πάνε :-( ::