Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Kαλοοοο ;)Ευτυχώς γιατί μετά θα είχες πάλι κλήση αλλά τηλεφωνική αυτή τη φορά ;)
Kαλοοοο ;)Ευτυχώς γιατί μετά θα είχες πάλι κλήση αλλά τηλεφωνική αυτή τη φορά ;)
είναι εμορφο και το ένα ζιζι άρα βολεύτηκαν τα παιδιά...Ναι το ενα . Το αλλο το ειχα αφησει σπιτι
Μην μου χαλας το mood τωρα ....Έλενα σου βρήκα το ιδανικό τραγούδι να αφιερώσεις σε όσους σου ζητάνε το χέρι σου. Για άκου
Οχι παντα ... Αλλα τις περισσοτερες φορες ναι ;)Μια γυναικάρα όπως η Έλενα λύνει εύκολα τέτοια προβλήματα!!
... Χωρις εσενα .... <<Επικος>> ηχος !Πολυ καλο κομματι απο rammstein με συγκλονιστικο βιντεο απ την ταινια stanligrad
Oντως προφητικο ... κ η ολη προφειτια δεν εχει εκπληρωθει ακομα . Αργει λιγο ;)Εχω γράψει κάτι προφητικό σχετικά με το θέμα.
καρδούλα μου
E οχι μονο γι αυτο ...Αν μάθαινα ποτέ γερμανικά μόνο για αυτό το συγκρότημα θα ήταν. Ευχαριστούμε για τη μετάφραση μαραθώνιο με rammstein θα τρέξω χαχα
Ώστε αυτή ήταν η φωνή που άκουγα τις νύχτες, από το μαξιλάρι; Και νόμιζα ότι είναι ο γείτονας από κάτωΛοιπόν παιδιά μου, δώστε προσοχή
είμαι η φωνή από το μαξιλάρι
σας έχω φέρει κάτι
το ξερίζωσα από τα στήθη μου
με αυτή την καρδιά, έχω την δύναμη
να αφαιρώ τα βλέφαρα
και θα τραγουδάω μέχρι να ξημερώσει
ένα λαμπρό φως στον ουρανό
Η καρδιά μου καίγεται
Έρχονται για σας την νύχτα
Δαίμονες, φαντάσματα και μαύρες νεράιδες
Σέρνονται από το κελάρι
και περιμένουν κάτω από τα σκεπάσματα σας
Λοιπόν παιδιά μου, δώστε προσοχή
σας έχω φέρει κάτι,
Η καρδιά μου καίγεται
Η καρδιά μου καίγεται
Έρχονται την νύχτα σε εσάς
και σας κλέβουν τα δάκρυα
περιμένουν μέχρι να ξυπνήσει το φεγγάρι
και πατάνε τις κρύες φλέβες μου
Λοιπόν παιδιά μου, δώστε προσοχή
σας έχω φέρει κάτι,
Η καρδιά μου καίγεται....
Spooky :S Αλλα υπεροχη μουσικη !!
Ημουν σιγουρος για το οτι θα ηταν της αρεσκειας σας.
ja das ist gut...E οχι μονο γι αυτο ...
Eιναι ωραια γλωσσα τα γερμανικα !!
Αμ δε ... γι αυτο νου σου, μην σε φανε οι νεραιδες και τα αλλα ξωτικαΏστε αυτή ήταν η φωνή που άκουγα τις νύχτες, από το μαξιλάρι; Και νόμιζα ότι είναι ο γείτονας από κάτω