Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
είμαι κλασσική περίπτωση βλαβης για αυτό δεν είμαι απλή υπόθεση
<<κλασσική περίπτωση βλαβης>>.....
είμαι κλασσική περίπτωση βλαβης για αυτό δεν είμαι απλή υπόθεση
Το χάσαμε το κορμί πατριώτηΦάγαμε πόρτα ρε μπρο :S
22 εισαιΤο χάσαμε το κορμί πατριώτη
αι γαμησου!!!! Έχει μια σωστή βάση αλλά στη σύγχρονη εποχή χρησιμοποιούμε το σεξ η πλειοψηφία των ανθρώπων σαν ένα μέσο αυτόπροβολης μαζί με απόλαυσης. Πχ γαμησα τη τάδε μουναρα εσύ γαμησες το μπαζο. Η ή γυναίκα γαμηθηκα με τον τάδε γνωστό γυμνασμένο και όχι με το απλό αγόρι ή γείτονα της. Το σεξ είναι πηγή ζωής και απόλαυσης και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν κάτι κατακριτέο ειδικά όταν είναι όλων των μορφών μαζί με αγοραίου. Οι γυναίκες κατακρίνουν εμάς τους άνδρες για το αγοραίο και ίσως μερικές μας αντιμετωπίζουν σαν κατώτερους από τους άλλους που δε κάνουν αγοραίο κτλ. Έχει δίκιο λοιπόν σε αυτά που γράφει ο αρθρογράφος στην αρχή. Αν περιμένεις να ερωτευτείς η να αγαπήσεις για να κάνεις σεξ στην σημερινή εποχή του υλισμου του καπιταλισμού των ψεύτικων σχέσεων και της μη ειλικρίνειας μεταξύ των ανθρώπων έχεις χάσει μεγάλο μέρος της ζωής σου και της καυλας σου που συνεπάγονται ειδικά τα νεανικά χρόνια. Συνεπώς γαματε γιατί χανομαστε
Διαβάστε το και περιμένω σχόλια..
από τότε που με είπες πυροβολημενο έπαθα ψυχικό τρα λα λα και γενικά βλάβη ψάξε να βρεις τρόπο να επανορθώσεις.
Εσυ βρες 150από τότε που με είπες πυροβολημενο έπαθα ψυχικό τρα λα λα και γενικά βλάβη ψάξε να βρεις τρόπο να επανορθώσεις.
Ούτε σκέτη συνοδεία ε?22 εισαι
έχω βρει!!!!Εσυ βρες 150
απλά το σεξ και δη το βρώμικο και αγοραίο είναι σαν τα σουβλατζιδικα πείνας τρως χορταίνεις. Αν παραφας και παχύνεις δε φταίει ο σουβλατζης αλλά εσύ.ο έρωτας είναι το κυριλέ εστιατόριο και απαιτεί τόπο χρόνο προετοιμασία γνώση για την απόλυτη απόλαυση. Και στα δύο όμως θα χορτάσεις... Πανάγος 2019Καλησπέρα.
Το διάβασα το άρθρα και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον αν ξεπεράσεις τον προβοκατόρικο τόνο του. Νομίζω ότι συμφωνώ με την κεντρική ιδέα, αν και ποτέ δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο όχι μόνο για τα παιδιά μου, αλλά ούτε για τον εαυτό μου. Η άποψή μου είναι ότι κουβαλάμε στην πλάτη μας αιώνες διαφορετικών διδαχών και νοοτροπιών, ώστε είναι πολύ δύσκολο να σπάσουμε τα τείχη.
Αν το σκεφτούμε λίγο πιο βαθιά, όλες τις βασικές μας ανάγκες μας αρέσει να την περιβάλλουμε με συντροφικότητα. Το φαγητό είναι καλύτερο όταν το μοιραζόμαστε με κάποιον που αγαπάμε/συμπαθούμε. Ωστόσο, την βασική ανάγκη της τροφής μπορούμε κάλλιστα να την ικανοποιήσουμε και μόνοι μας.
Απ' την άλλη, το σεξ όπως συνήθως το αντιλαμβανόμαστε, είναι κάτι που χρειάζεται 2 ή εν πάσει περιπτώσει μια συντροφιά. Ή μήπως όχι; Γιατί να μην θεωρήσουμε ότι την βασική ανάγκη του σεξ την καλύπτουμε και μόνοι μας με τον αυνανισμό;
Κοίτα να δεις που σκεπτόμενος δυνατά εδώ πέρα, κατέληξα ότι μάλλον διαφωνώ τελικά... Εγώ θα έλεγα 'μάθετε στο παιδί σας να μην ντρέπεται που μαλακίζεται'. Στην τελική, όλοι πρέπει να φάμε, να πιούμε και να εκτονωθούμε σεξουαλικά. Ασ έχουμε τον τρόπο να καλύπτουμε την ανάγκη μόνοι μας, αλλά όταν έχουμε συντροφιά ας είναι συντροφιά που αξίζει τον κόπο.
Υ.Γ. Η σύνδεση με την εμπορευματοποίηση που έκανε ο κύριος δεν με έπεισε. Αυτό το κομμάτι το βλέπω πιο απλά. Μία στις τόσες θα πάω να πληρώσω τον Λαζάρου να μου μαγειρέψει κάτι σπέσιαλ, μία στις τόσες θα πάω και στην Χατζή να μου σερβίρει κάτι σπέσιαλ. Δεν αισθάνομαι ενοχές για κανένα απ' τα δύο...
Δεν είναι θεμα δικαιωματος..Έχουν δημιουργηθεί πολλά θεματάκια τον τελευταίο καιρο με αγόρια 20 χρόνων και 22 , κάτι που δεν μπορώ ούτε να αναλύσω εδώ, ουτε να διαχειριστώ σε καθημερινή βάση.Δηλαδη εμεις που ειμαστε πανω απο 23 και κατω απο 25 οπως και αλλοι συναγωνιστες των μπου.com δεν εχουμε δικαιωμα να κλεισουμε ραντεβου με την μοναδικη και ανεπαναληπτη Ελενα χατζη??
Με σενα φοβάμαι ακομα και απο μακρυα..Ούτε σκέτη συνοδεία ε?
Κάτι θα βρω...από τότε που με είπες πυροβολημενο έπαθα ψυχικό τρα λα λα και γενικά βλάβη ψάξε να βρεις τρόπο να επανορθώσεις.
Καψούρα, φορτικοτητα κι ετσι?Δεν είναι θεμα δικαιωματος..Έχουν δημιουργηθεί πολλά θεματάκια τον τελευταίο καιρο με αγόρια 20 χρόνων και 22 , κάτι που δεν μπορώ ούτε να αναλύσω εδώ, ουτε να διαχειριστώ σε καθημερινή βάση.
Και τα δύο θέλω να αποφύγω...Καψούρα, φορτικοτητα κι ετσι?
Ή τιποτα γονεις που διαμαρτυρονται οτι τρως τα λεφτα των κανακαρηδων?
Η Έλενα Σάντα Τσικίτα?Ή τιποτα γονεις που διαμαρτυρονται οτι τρως τα λεφτα των κανακαρηδων?