Διαγραμμένο μέλος 193660
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Γειά σου Έλενα !
Χαιρομαι που περασες καλα <<μπομπιρα>> :-* :-* ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ (με την καλη εννοια παντα ε ? ) ;) ;)η γυναικα ειναι καυλα.
σευχαριστω Ελενα. Τα ξαναλεμε συντομα
ΚαλησπεραΓειά σου Έλενα !
Kαλησπερα Φιλες και φιλοι του θρεντ
Απευθυνομενη σε ανθρωπους που θελουν να κλεισουν ραντεβου μαζι μου, ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ, οπως εχω ξαναπει και στο παρελθον, οτι δεν κανω ραντεβου με ατομα κατω των 25 ετων.
Γιατι και πως ??
Ετσι !! ...Δεν θελω για προσωπικους λογους. Χωρις να υποτιμω βεβαια τις σεξουαλικες αναγκες των μεχρι 25, που καλλιστα μπορουν να εκτονωθουν σε αλλα κοριτσια του χωρου ) !!
Σας παρακαλω μην με φερνετε σε δυσκολη θεση .... :-
Kαλησπερα Φιλες και φιλοι του θρεντ
Απευθυνομενη σε ανθρωπους που θελουν να κλεισουν ραντεβου μαζι μου, ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ, οπως εχω ξαναπει και στο παρελθον, οτι δεν κανω ραντεβου με ατομα κατω των 25 ετων.
Γιατι και πως ??
Ετσι !! ...Δεν θελω για προσωπικους λογους. Χωρις να υποτιμω βεβαια τις σεξουαλικες αναγκες των μεχρι 25, που καλλιστα μπορουν να εκτονωθουν σε αλλα κοριτσια του χωρου ) !!
κρίμα γαμωτοKαλησπερα Φιλες και φιλοι του θρεντ
Γιατι και πως ??
:Sκρίμα γαμωτο
Φάγαμε πόρτα ρε μπρο :S
δηλαδη εγώ που είμαι 25.2 τη πρόλαβα για λίγο.Kαλησπερα Φιλες και φιλοι του θρεντ
Γιατι και πως ??
Εχω τον τροπο μου ..... Δεν μπηκα στο χωρο χτεςΖητας ταυτοτητα δλδ για να πιστοποιησεις οτι δεν ειναι πχ 24;
βάζω το ανάλογο τραγουδιΦάγαμε πόρτα ρε μπρο :S
σε περνά ακτινογραφία με το που μπει στο δωμάτιο τύφλα να χει ο μαγνητικός τομογραφος.Εχω τον τροπο μου ..... Δεν μπηκα στο χωρο χτες
Εσύ δεν είσαι απλή υπόθεση, εσύ έχεις δικό σου νήμα στο μπου.δηλαδη εγώ που είμαι 25.2 τη πρόλαβα για λίγο.
είμαι κλασσική περίπτωση βλαβης για αυτό δεν είμαι απλή υπόθεσηΕσύ δεν είσαι απλή υπόθεση, εσύ έχεις δικό σου νήμα στο μπου.