Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Χαχα ... καν δυο που ειχαν κατι σακουλες στα χερια κ δεν προσεχανΚαλημέρα Έλενα. Πόσοι έπεσαν πάνω στην ανοιχτή πόρτα;
Χαχα ... καν δυο που ειχαν κατι σακουλες στα χερια κ δεν προσεχανΚαλημέρα Έλενα. Πόσοι έπεσαν πάνω στην ανοιχτή πόρτα;
Ετσι , να παει ομορφα μεχρι τελους ;)καλως το κοριτσι...μας την εστρωσες την εβδομαδα..να σαι σιγουρη
Ωραίο κόλπο αυτό. Θα παρκάρεις έτσι έξω από σούπερ μάρκετ κι εγώ θα τους βουτάω τα ψώνια, χαμπάρι δεν θα πάρουν...Χαχα ... καν δυο που ειχαν κατι σακουλες στα χερια κ δεν προσεχαν
mix σε σωστες αναλογιες ... Να δεσει η συνταγηΌπως το δει κανείς, την έστρωσε ή την αναστάτωσε;
Η συνταγή να δέσει, εμείς μετά όμως θα είμαστε για δέσιμο ;)mix σε σωστες αναλογιες ... Να δεσει η συνταγη
Ναι με πηρε η Greenpeace, για να δειξουν στον κοσμο πως θα καταντησει η περιοχη απο την επενδυσηπου φωτογραφηθηκες σκουριες χαλκιδικη στα ορυχεια ?
Ουτως η αλλως για δεσιμο ειμαστε ... Λιγο ακομα δεν θα εβλαπτε ;)Η συνταγή να δέσει, εμείς μετά όμως θα είμαστε για δέσιμο ;)
Ωραίο κόλπο αυτό. Θα παρκάρεις έτσι έξω από σούπερ μάρκετ κι εγώ θα τους βουτάω τα ψώνια, χαμπάρι δεν θα πάρουν...
Μήπως έπεσες δυνατά κι έπαθες αμνησία;απορω ρε γαμωτο ...που πας και τα κανεις και δεν εχει τυχει ποτε να πεσω πανω στην πορτα σου
Ε μα η Αθηνα... ειναι μεγαληΜήπως έπεσες δυνατά κι έπαθες αμνησία;
...ξεχνιεται τετοια ....χωριστρα ;;;Μήπως έπεσες δυνατά κι έπαθες αμνησία;
Αμα ειναι samsung s10 ++++++++++ plus και πανω ναιπου θα βγεις αυριο να δοκιμασω την καμερα του κινητου μου???
Καλο ειναι και αυτο ... Ελα να τα κοντραρουμεhuawei p30 pro ατυχησα.....
οποιος την βγαλει..καλυτερη κερδιζει!!!Καλο ειναι και αυτο ... Ελα να τα κοντραρουμε
Μέσα είμαι ;)Αμα ειναι samsung s10 ++++++++++ plus και πανω ναι
Θα χασεις στο daylight θα κερδισεις στο night mode .. Aρα ισοπαλια . Θα πρεπει να βαλουμε διαιτητηοποιος την βγαλει..καλυτερη κερδιζει!!!