barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.956
- Πόντοι
- 5.506
για να ξερασει αυτος τις αμαρτιες του θελει 4χ4 >
Είναι και από την πατρίδα του.
τυπε εφηβαίο για να δεις πρέπει να ξηγηθεις πρώτα η 7 θάλασσες η μαύρη θάλασσαΛίιιιιιγο πιο κάτω
αυτη η τυχη αξιζει σ ενα μαγιοφορεμενο
Ειμαι ανατρεπτικη εγω ΑΦΟΥΜπύρα στο αβαταρ?
Παρε λιγο πρωκτιαιο να ερθεςι στα ισα σου ....τυπε εφηβαίο για να δεις πρέπει να ξηγηθεις πρώτα η 7 θάλασσες η μαύρη θάλασσα
Κατι σαν αυτο ε
Μετα το ψησιμο στην πυρα φυλαξε μου ενα κοψιδι απο μηριαια περιοχηΔεν πάει έτσι. Πρώτα θα τα ομολογήσεις όλα στον τροχό και μετά θα λάβεις τη συγχώρεση στην Πυρά...
Μετα το ψησιμο στην πυρα φυλαξε μου ενα κοψιδι απο μηριαια περιοχη
Μαυρη θαλασσα ... εξαιρετικο εστιατοριο στην Σαλλλλλονικητυπε εφηβαίο για να δεις πρέπει να ξηγηθεις πρώτα η 7 θάλασσες η μαύρη θάλασσα
Μετα το ψησιμο στην πυρα φυλαξε μου ενα κοψιδι απο μηριαια περιοχη
λέω να κατασκηνωσω νεροχύτη μέχρι τη δευτερα παρουσιαΠαρε λιγο πρωκτιαιο να ερθεςι στα ισα σου ....
Μόλις είναι έτοιμο, θα σου το φέρω στη λαδόκολλα για μεζέ. Πάει και με τη μπύρα σου στο άβαταρ...
ωραία να πάω να φάω και έχει μύδια να έχω καυλες!!!!Μαυρη θαλασσα ... εξαιρετικο εστιατοριο στην Σαλλλλλονικη
Κοιτα μην σου πεσει το τσουτσουνι οταν σου φερουν το λογαριασμο..ωραία να πάω να φάω και έχει μύδια να έχω καυλες!!!!
τι είναι το μετροσεξουαλ. Έχει σχέση με το μετρό και με το σεξ? Κάτι σαν το κουτάλι το τραπέζι και τη στάση του σεξ? Αχ είμαι μικρός και με μπερδεύεταιΟ άλλος δεν έχει ξυρίσει ποτέ τα παπάρια του για να μην τον πουν μετροσέξουαλ.
σωστά δεν είναι για εμάς τους ανέργους άσε θα παω στο φίλο μου κάτω από το λευκό πύργο στα πλατάνια στο καφενείο. Και αν δεν έχει τραπέζι τρώω στα παγκάκια. Άνεργος αφού...Κοιτα μην σου πεσει το τσουτσουνι οταν σου φερουν το λογαριασμο..