panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
καλή ξεκούραση ευχαριστώ για τη πληροφορίαΠολυ καλο . Νανι τωρα
καλή ξεκούραση ευχαριστώ για τη πληροφορίαΠολυ καλο . Νανι τωρα
Καληνυχτα μας με αναλογη φωτο :-* :-*
Εγω απ το μάιο την ψάχνωΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ
ααααχχχ....να μουν εκει να παιξω με το ...κουβαδακι μου...Καληνυχτα μας με αναλογη φωτο :-* :-*
Σαββατο.... Θα μιλησω στην εκθεσηΚαιρος να ανεβεις Θεσσαλονίκη αστερι.
Τι τραβας και εσυ βρε παιδακι μουΕγω απ το μάιο την ψάχνω
.......... ΚΑΛΗΜΕΡΊΖΩ... θά έξαγγείλετε ΝΕΟ πακετάκι παροχών??Σαββατο.... Θα μιλησω στην εκθεση
Καλημερα
Μην φαμε ξυλο απο τις κυριες εκει γυρω.... λεω γω
...... .......... ΚΑΛΗΜΕΡΊΖΩ... θά έξαγγείλετε ΝΕΟ πακετάκι παροχών?? Ετσι λεω αλλα δεν τις εχω βρει ακομα
Υ.Γ. έπι τί ευκαιρία δέν έρχεστε να καθαρίσουμε τά ψαράκια, γιά να ταίσουμε τίς κυρίες έδώ γύρω.....
....... δέν νομίζω είναι καλές κυρίες.. τίς έχω μαθει να μοιράζονται τα ΑΓΑΘΑ τής ζωής...Μην φαμε ξυλο απο τις κυριες εκει γυρω.... λεω γω
Καλημερα Κοκορικο μου :-* :-*
Θα μιλήσεις πριν ή μετά τον γουρλό; :S :S :SΣαββατο.... Θα μιλησω στην εκθεση
Καλημερα
Elena θα ερθεις ? περιμενωΣαββατο.... Θα μιλησω στην εκθεση
Καλημερα
καιρός να σε δούμε βουλευτίνα δηλαδή στις επόμενες μαζί με νονη δουνια και να ξεροχυνει όλη η ελλαδαΣαββατο.... Θα μιλησω στην εκθεση
Καλημερα
Τυπε δεν γουστάρεις Σπυράκη; :S :S :Sκαιρός να σε δούμε βουλευτίνα δηλαδή στις επόμενες μαζί με νονη δουνια και να ξεροχυνει όλη η ελλαδα
Ειναι για ειδικα βιτσια αυτη .. Τυπου ;)Τυπε δεν γουστάρεις Σπυράκη; :S :S :S
Ε οχι και γκαντεμης ο πρωθυπουργος μας.. . Αυτος εχει παρει απο Τερυ ειναι γουρληςΘα μιλήσεις πριν ή μετά τον γουρλό; :S :S :S
Η ελλαδα να συγκεντρωθει να γινει χωρα σοβαρη και οχι να ξεροχυνει με τις βουλευτινες..καιρός να σε δούμε βουλευτίνα δηλαδή στις επόμενες μαζί με νονη δουνια και να ξεροχυνει όλη η ελλαδα
ερχομαι να σας φυλαω με τη καραμπινα και να περνω ματι.παρτουζωθειται ελευθερα στο cumshot θα σκασω μυτη. σημερα το μενου τι εχει ψαρια με μπροκολο για αυξηση της τεστοστερονης;....... δέν νομίζω είναι καλές κυρίες.. τίς έχω μαθει να μοιράζονται τα ΑΓΑΘΑ τής ζωής...
...... άλλλλλωστε ή άπολαυση θέλει παρεούλα...
........