Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Κοιτα μην πνιγείς με κανα πιρουνι εσυθα φαμε ολοι καυλωμενοι καλο ειναι αυτο
Κοιτα μην πνιγείς με κανα πιρουνι εσυθα φαμε ολοι καυλωμενοι καλο ειναι αυτο
εεεε μην χυνεισ λοιπον με τον καθεναΟταν αφηνεσαι σ αυτο ομως και ειναι πολλα, γινεσαι κομματια.
Αμα ειναι καλοι Ασε υπηρξε ενα θεματακι..εεεε μην χυνεισ λοιπον με τον καθενα
εεε αν ειναι κανενασ πιτσιρικασ πωσ να μην χυνεισΑμα ειναι καλοι Ασε υπηρξε ενα θεματακι..
ελενα εχεις τα ευχαριστω και τα χαιρετσιματα των παλιων μου συναδελφων στο αεροδρομιο ειχαν ενα βαρετο ανιαρο βρωμομεσημερο στη δουλεια και τωρα θα δουλεψουν με ορεξη σαν τα μυρμηγκια.σου στελνουν τα συγχαρητηρια και το θαυμασμο τους.αν απορησει ο general manager με την εργατικοτητα τους ισως μαθει το μυστικο και αυτος....Κοιτα μην πνιγείς με κανα πιρουνι εσυ
Το αντιθετο... Αλλα μην μπουμε σε λεπτομερειεςεεε αν ειναι κανενασ πιτσιρικασ πωσ να μην χυνεισ
Να τους μεταφερεις την αγαπη μου τα φιλια μου :-* κ οτι αλλο θελουν...ελενα εχεις τα ευχαριστω και τα χαιρετσιματα των παλιων μου συναδελφων στο αεροδρομιο ειχαν ενα βαρετο ανιαρο βρωμομεσημερο στη δουλεια και τωρα θα δουλεψουν με ορεξη σαν τα μυρμηγκια.σου στελνουν τα συγχαρητηρια και το θαυμασμο τους.αν απορησει ο general manager με την εργατικοτητα τους ισως μαθει το μυστικο και αυτος....
καλο μεσημερι μωρο.....αλλα το εχεισ συλλάβει το νοημα. αξιζεισ και κανεισ μεγαλη μπιζναΤο αντιθετο... Αλλα μην μπουμε σε λεπτομερειες
Siesta time τωρα
.......θα φαμε ολοι καυλωμενοι καλο ειναι αυτο
.......
........ παναγούλι...... Σαρδελιτσα στό φούρνο μέ πασπαλισμα κοκκινο πιπέρι...... & τό έργαλείο καγκελο.....
ναι φιλε τρωω και εγω συχνα μαζι με χορτα κανουν καλο.καλη ορεξη.αντε να χειμωνιασει να παμε κανα κυνηγι..........
........ παναγούλι...... Σαρδελιτσα στό φούρνο μέ πασπαλισμα κοκκινο πιπέρι...... & τό έργαλείο καγκελο.....
ναι κουκλα μου τους τη μετεφερα ειδη καλη σου ξεκουρασηΝα τους μεταφερεις την αγαπη μου τα φιλια μου :-* κ οτι αλλο θελουν...
Nα εισαι σιγουρος πως ΝΑΙ ;) Υπηρχαν ολες οι καταλληλες συνθηκες αλλωστε (οπως σιγουρα γνωριζεις )
Εσύ τους κάνεις καλούς λέγεται στην πιάτσα ...Αμα ειναι καλοι Ασε υπηρξε ενα θεματακι..
Any way.. Ηπια πολλα, υγρα κ συνηλθα
...ειναι μια πικρη αληθεια αυτο...δεν το χουμε σκεφτει ποτε ετσι...κοιταμε την ευχαριστηση μας....να σας βλεπουμε να χυνετε ...και το μετα στα @@ μαςΟταν αφηνεσαι σ αυτο ομως και ειναι πολλα, γινεσαι κομματια.
Πρεπει, κ αυτο γινεται αλλωστε απο τις κοπελλες, να υπαρχει φρενο στην απολαυση. Γιατι οταν εχεις να ανταποκριθεις ανθρωπινα, σε 4 η 5 η 6 διαφορετικους ανθρωπους ,σιγουρα θα δυσαρεστησεις καποιους απ αυτους. Εκει ερχεται η κοκα και αλλες χημειες (για να σε κρατησουν ολη νυχτα, πολλες φορες). Και μετα ερχεται το ΤΕΛΟΣ...ολων !!!...ειναι μια πικρη αληθεια αυτο...δεν το χουμε σκεφτει ποτε ετσι...κοιταμε την ευχαριστηση μας....να σας βλεπουμε να χυνετε ...και το μετα στα @@ μας
αν ειναι στο χερι σου να κανονιζεις εσυ το που θα πας και με ποσους τοτε καλα κανεις ....πανω απ ολα η υγεια ...πνευματικη και σωματικη...Πρεπει, κ αυτο γινεται αλλωστε απο τις κοπελλες, να υπαρχει φρενο στην απολαυση. Γιατι οταν εχεις να ανταποκριθεις ανθρωπινα, σε 4 η 5 η 6 διαφορετικους ανθρωπους ,σιγουρα θα δυσαρεστησεις καποιους απ αυτους. Εκει ερχεται η κοκα και αλλες χημειες (για να σε κρατησουν ολη νυχτα, πολλες φορες). Και μετα ερχεται το ΤΕΛΟΣ...ολων !!!
Υγ.. Γι αυτο κ εγω κανω 2 3 το πολυ κ παω για ΝΑΝΙ
Ωπα ωπα φιλε, δεν ειναι ετσι τα πραγματα...αν ειναι στο χερι σου να κανονιζεις εσυ το που θα πας και με ποσους τοτε καλα κανεις ....πανω απ ολα η υγεια ...πνευματικη και σωματικη...
απλα ηθελα να καταληξω εδω στο site και στις κριτικες που διαβαζουμε καθημερινα...αμετοχη λεει ο ενας...κομοδινο ο αλλος...ποναγε και με εκοβε λεει ενας τριτος...ολα αυτα δεν αναρωτηθηκαμε εμεις οι αντρουά γιατι συμβαινουν...
αναρωτηθηκαμε ποτε με ποσους ειχαν παει τα κοριτσια πριν απο μας ;;;...με ποσους μετα ;;;...αν περιμεναν τα γυναικολογικα τους και οντως ποναγαν ;;;...τελος παντων ...το παρασοβαρεψα....
καλα κανεις Λενιω...εσυ εισαι ο ..Α...του εαυτου σου...