koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 2.846
Καλα! Κανε εσυ αριθμηση!Μεσημεροβραδιασε .. Δεν πιανεται η σημερινη
Καλησπερα Νικολα
Καλα! Κανε εσυ αριθμηση!Μεσημεροβραδιασε .. Δεν πιανεται η σημερινη
Καλησπερα Νικολα
:-* :-*Καλα! Κανε εσυ αριθμηση!
...........:-* :-*
δεν ξερω αν εισαι ολο αυτο αλλα η αληθεια ειναι οτι ο κωλος σου με εχει συναρπασει!!!!χαχαχαχαπου το βρηκα τωρα αυτο!Eιμαι και λιγο τσαπερδονοκωλοσφυριχτρα Να τα λεμε κι αυτα
Καλησπερα
Καποια στιγμη θα σε τον γνωρισωδεν ξερω αν εισαι ολο αυτο αλλα η αληθεια ειναι οτι ο κωλος σου με εχει συναρπασει!!!!χαχαχαχαπου το βρηκα τωρα αυτο!
Ευχαριστω γιαβρι μου καλο :-* :-* :-* Καλησπερα :-* :-* :-* :-*...........
............ Κερνάω.......
.......Ενας μικρός Μπαλάς γιά μεσημερινό....
τιμη μου!!!!Καποια στιγμη θα σε τον γνωρισω
Θελω να σε ρωτησω κατι που ξερεις απο αυτα . Προχτες ειχα παει για φαγητο σε μια ταβερνα παραθαλασσια . Και στην παραγγελια, ρωτησα εαν εχουν γοπακι τηγανιτο , και προς μεγαλη μου εκπληξη με ειπαν ναι .... Ειχα φαει στην Παρο και με ειχαν πει εκει , οτι δεν το βρισκεις ευκολα ............
Τερμα η ωμοφαγια;Θελω να σε ρωτησω κατι που ξερεις απο αυτα . Προχτες ειχα παει για φαγητο σε μια ταβερνα παραθαλασσια . Και στην παραγγελια, ρωτησα εαν εχουν γοπακι τηγανιτο , και προς μεγαλη μου εκπληξη με ειπαν ναι .... Ειχα φαει στην Παρο και με ειχαν πει εκει , οτι δεν το βρισκεις ευκολα .
Ο σερβιτορος λοιπον με εφερε κατι που εμοιαζε με μαριδα λεγοντας μου οτι γοπακι ειναι, και του το γυρισα πισω και τσαντιστηκε . Εγω ειχα κανει λαθος η αυτος ??
Ομοιοθαυμαστης! Αλλα θα προσθεσω και τα βυζγιααααα!!!!!!!!!!εμενα με συναρπασαν τα ματια σου και το ωραιο σου προσωπακι
Κατηγορια; Νηπαγωγειου η Δημοτικου;...........
Ειχα ενα διάλειμμα.. Αλλα μην το πεις σε κανεναΤερμα η ωμοφαγια;
Καλησπέρα ΓιωργοΚαλή σου μέρα Ελενάρα
ολοι κρυβουμε το μπεμπη μεσα μας για αυτο τα βυζγιαααααααααΟμοιοθαυμαστης! Αλλα θα προσθεσω και τα βυζγιααααα!!!!!!!!!!
Καλησπέρα Γιωργο
... Τό γοπακι είναι κάπως στρογγυλεμένο σε καφετί χρώμα.. με μπεζ κοιλίτσα έπρεπε νά ζητήσεις νά τό δείς πρίν στο σερβίρουν...Θελω να σε ρωτησω κατι που ξερεις απο αυτα . Προχτες ειχα παει για φαγητο σε μια ταβερνα παραθαλασσια . Και στην παραγγελια, ρωτησα εαν εχουν γοπακι τηγανιτο , και προς μεγαλη μου εκπληξη με ειπαν ναι .... Ειχα φαει στην Παρο και με ειχαν πει εκει , οτι δεν το βρισκεις ευκολα .
Ο σερβιτορος λοιπον με εφερε κατι που εμοιαζε με μαριδα λεγοντας μου οτι γοπακι ειναι, και του το γυρισα πισω και τσαντιστηκε . Εγω ειχα κανει λαθος η αυτος ??