kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.124
- Πόντοι
- 6.256
Μπα, μια χαρα θα του αρεσει η Ινα .. Δεν ειναι ψηλη !! Ασε που τον χειμωνα ντυνεται πολυ και θα του αρεσειΔε θα μου φάει τη θέση κανεις Ασε που για το κοντολαγνο δε λέει εκεί έχει ψηλές... Α έγινε καινούργιο γραφείο εσκορτ μια χαρά καλές δουλειές αν και οκ σίγουρες θα είναι...
νταξει αυτή αρέσει σε όλη την Ελλάδα μαζί με σενα λογικό... Ναι χειμώνα θα παίξει γούνα και από μέσα εσώρουχα η τιποτα. Άκουσα θα είναι βαρύς πάντως...Μπα, μια χαρα θα του αρεσει η Ινα .. Δεν ειναι ψηλη !! Ασε που τον χειμωνα ντυνεται πολυ και θα του αρεσει
νταξει αυτή αρέσει σε όλη την Ελλάδα μαζί με σενα λογικό... Ναι χειμώνα θα παίξει γούνα και από μέσα εσώρουχα η τιποτα. Άκουσα θα είναι βαρύς πάντως... Ειδες ημερομηνια
Θα διαλέξεις απο βιβεχρώμ?θα εχω και αλλο χρωμα μαλλι τοτε ) .
Oχι απο VITEX.Θα διαλέξεις απο βιβεχρώμ?
Εκει θα τα χαλασουμε ? ΜερομηνιαΜερομήνια εννοείς.
Βρε τι σε εχω πει ? Δεν παω εγω σε Μυκονες και Αραχωβες (ΜΥΚΟΝΟς ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ).....όχι δεν είμαι ο αρνιακος. Μακάρι να είναι βαρύς να πάω εγώ κυνήγι και εσύ σε κάνα σαλέ αραχωβα με τζάκι κτλ η τρία πέντε πηγάδια και εκεί έχω ακούσει είναι τελειααααα
νταξει θα πας στα πηγάδια στα μεροι σου έλα μη βαράς φιλί από μένα ώρα για ύπνοΒρε τι σε εχω πει ? Δεν παω εγω σε Μυκονες και Αραχωβες (ΜΥΚΟΝΟς ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ).....
Voices in your headΈλενα, ξέχασα να σου πω ότι έχεις σέξυ φωνή.
:-* :-* Nανινταξει θα πας στα πηγάδια στα μεροι σου έλα μη βαράς φιλί από μένα ώρα για ύπνο
Γιατί το λες αυτό
Που μ ακουσες καλε ?Γιατί το λες αυτό
Είχες βάλειβιντεακι απ το φεστιβαλ και σ ακουσαΠου μ ακουσες καλε ?