Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
:S :S :S τι εννοεις γλυκε μου barockΔε σου κάνω θα μΕ ζητάς και happy ending.....
:S :S :S τι εννοεις γλυκε μου barockΔε σου κάνω θα μΕ ζητάς και happy ending.....
γιατι να τον παιξεις ρε και να μην αυτωσεις την συζυγο. Εγω 102 μερες παντρεμενος ουτε μια μαλακια δεν βαρεσα. Δεν ημουν μαλακας αντρας, μαλακας συζυγος.
Τι βλεπεις υπαρχει φως στο τουνελ θα περασει κι αποψε η νυχταTι να κανω μωρη που με εχει κλειδωσει η δικια μου στο σπιτι και δεν μπορω να κυκλοφορησω... :'(
Τωρα μιλαω με 2 παλιες γνωστες μου καργιολακια στο messenger μπας και δειξουν καμια τρυπα να τον παιξω σαν αρχοντας...
Να τα λεμε κι αυτα ... Θελει και λιγο πα¨ι¨δακι ο αρχονταςΟλο την δικια μου θα πηδαω ρε τυπε??τι ειμαι, κανας ντιντης??? :S
:S :S :S τι εννοεις γλυκε μου barock
Να κλεισω νταβερνα ?? θα με αποκαταστησειςA, καλά, αν δεν ξέρεις το happy ending κλείστο το μαγαζί καλύτερα.
βαρεθηκε την καθημερινη φασολαδαΝα τα λεμε κι αυτα ... Θελει και λιγο πα¨ι¨δακι ο αρχοντας
Ε ΜΑβαρεθηκε την καθημερινη φασολαδα
Να κλεισω νταβερνα ?? θα με αποκαταστησεις
Τι βλεπεις υπαρχει φως στο τουνελ θα περασει κι αποψε η νυχτα
να τα να τα, τελικα το παντρεμενος και μαλακας ηταν τα λιγοτερανα ειμαι με τον γνωστο μου τον πουστη στην μυκονο
να τα να τα, τελικα το παντρεμενος και μαλακας ηταν τα λιγοτερα
Δε σου κάθομαι λέμεεεεε
ρε τυπε δεν στον δινω λενε οι αντρες,δεν σου καθομαι το λενε οι γυναικες και οι δροσεροι.Δε σου κάθομαι λέμεεεεε
ε τοτε γιατι παντρεφτηκες να σε κλεινει μεσα η συζυγος;;Αντε γαμησου ρε αρχιδι που θα υπονοησεις οτι ειμαι και αδερφη!!!
Ο γνωστος μου ειναι γεροντοπουστα και τον ξερω πολλα χρονια γιατι ειναι η ακρη μου δτην σοουμπιζ....το τι ξεκωλακια τραγουδιαρες και μονδελα εχω πηδηξει μεσω αυτου δεν λεγεται..
που το λεει αυτο;ρε τυπε δεν στον δινω λενε οι αντρες,δεν σου καθομαι το λενε οι γυναικες και οι δροσεροι.
ε τοτε γιατι παντρεφτηκες να σε κλεινει μεσα η συζυγος;;
Κατα δεύτερον ως γαύρο εννοειται σε θεωρω για παθητικο, αυτο φωναζουμε καθε φορά στο γηπεδο
όταν μαζεύονται στην εδρα τους μου θυμιζει τους γαυρους στα ψαράδικα που τους εχουν πανω στην ψαροκασελα.ε τοτε γιατι παντρεφτηκες να σε κλεινει μεσα η συζυγος;;
Κατα δεύτερον ως γαύρο εννοειται σε θεωρω για παθητικο, αυτο φωναζουμε καθε φορά στο γηπεδο