Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Τον πειραζω .. Του αρεσει Μικρο παιδι ΑΦΟΥΤον γείωσες κανονικά τον άνθρωπο, γράψτου κάτι πιο ρομαντικό ή kinky!
Τον πειραζω .. Του αρεσει Μικρο παιδι ΑΦΟΥΤον γείωσες κανονικά τον άνθρωπο, γράψτου κάτι πιο ρομαντικό ή kinky!
Εξερευνησης του διαστηματος ?? Δεν βαζει και το netflix την καινουργια σεζον του lost in spaceΤι συναισθήματα μπορεί να γεννάει ένα φεγγάρι.
Έλενα το φεγγάρι έξω το ολογιωμο τι συναισθήματα σου ξύπναει για πες μας
7 - 8 επανω θα ειμαι, τι με χασατε . Απλα δεν ανεβηκα αυτη την φορα λογω καποιων θεματων που αντιμετωπισαΓεια σου ελενα τι κανεις; Εξαφανιστηκες. Θα ρθεις καμμια βολτα σαλονικη; Να κατσω εδω για χαβαλε γιατι στο νημα της νεοεμφανιζομενης νικης την επρηξα και τα πηρε στο κρανιο.
Πες κάτι ρομαντικό και συ, γυναίκα είσαι.Εξερευνησης του διαστηματος ?? Δεν βαζει και το netflix την καινουργια σεζον του lost in space
Καλα εσυ δεν εχεις ανταλακτικο Εχεις ξεφυγει ολως διολου Σε βαρεσε το φεγγαρι στο κατω κεφαλι με φαινεται αποψε εΕμενα μου θυμιζει την ολογιωμη κωλοτρυπα απο ενα ξεκωλακι που γαμουσα παλια και τρελαινοταν για γκωλικον σεξ...
Πες κάτι ρομαντικό και συ, γυναίκα είσαι.
Βγάλε ένα αναστεναγμό,
Εμενα μου θυμιζει την ολογιωμη κωλοτρυπα απο ενα ξεκωλακι που γαμουσα παλια και τρελαινοταν για γκωλικον σεξ...
ΤζαMη βρίζεις ρε Τάκη τέτχοια μέρα. :S
Δώστους μια φώτο αρχείου να κοιμηθούν σαν πουλάκια με πανσέληνο,
Ω νασου.... MOY κανεις κανα μασαζ που ειμαι tired
Λες ε ? Εσυ δεν ησουν, που δεν μ αφηνες να βαζω ξεβρακωτεςΔώστους μια φώτο αρχείου να κοιμηθούν σαν πουλάκια με πανσέληνο,
Γιατί κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις
Μα για τους άλλους λέω, αφού εγώ δεν, τά παμε.Λες ε ? Εσυ δεν ησουν, που δεν μ αφηνες να βαζω ξεβρακωτες
ΚαλοοοοοΛοιπον μια και μπηκα για χαβαλε να πω και εγω ανεκδοτο για κτηνιατρους.
Συνεδριάζουν σε ενα ινστιτούτο διαφυλαξης της αγριας ζωης κτηνιατροι, βιολογοι, αφρικανολογοι, ζουγκλολογοι και λοιποι επιστημονες και βρισκουν οτι απειλειται αμεσα με εξαφανιση ο γκριζος γοριλας του Κονγκό. Δυστυχως ομως υπαρχει μονο ενα ατομο εν ζωη, ενα θηλυκο. Σκεφτονται τι να κανουν και πεταει ενας επιστημονας την ιδεα να το ζευγαρωσουμε με ανθρωπο, που ειναι το πιο κοντινο του ειδος και στο κατω κατω θα δωσουμε και μια μεγαλη αμοιβη για να βρεθει εθελοντης αντρας. Οποτε βαζουν αγγελια " ζητειται αντρας για αναπαραγωγή με γοριλα, αμοιβη 50.000 ευρω". Μετα απο πολυ καιρο εμφανιζεται κλασσικα και ο ποντιος εθελοντης στο ανεκδοτο και μπαινει στο ινστιτούτο να ζητησει να συζητησουν για την αγγελια. Εκει τον υποδέχονται με το σεις και με το σας , να σας κερασουμε καφεδακι οτι θελετε.
Μια στιγμη τους λεει. Εχω να βαλω 3 ορους.
Πρωτον, αν γεννηθει αγορι θα παρει το ονομα του πατερα μου, αν γεννηθει κοριτσι της μητέρας μου, ειμαστε παραδοσιακοι στο σόι.
Βεβαιως βεβαιως οτι θελετε.
Δευτερον, σαλιαρισματα φιλακια με την γοριλιτσα κομμενα.
Βεβαιως βεβαιως θα την εχουμε δεμενη οτι θελετε.
Τριτον, τα 50.000 ευρω. Να... επειδη δεν τα εχω ντουκου να τα κανουμε δοσεις.
Μπα καθε βραδυ μια χαρα πανε για υπνο . Μπαινω εγω και τσεκαρω ;)Μα για τους άλλους λέω, αφού εγώ δεν, τά παμε.
Αλλιώς θα ξημερωθούν εδώ μέσα
Καλα εσυ δεν εχεις ανταλακτικο Εχεις ξεφυγει ολως διολου Σε βαρεσε το φεγγαρι στο κατω κεφαλι με φαινεται αποψε ε
Τι κανεις γλυκουλι προστυχε μου Καλησπερουδια :-*
γιατι να τον παιξεις ρε και να μην αυτωσεις την συζυγο. Εγω 102 μερες παντρεμενος ουτε μια μαλακια δεν βαρεσα. Δεν ημουν μαλακας αντρας, μαλακας συζυγος.Tι να κανω μωρη που με εχει κλειδωσει η δικια μου στο σπιτι και δεν μπορω να κυκλοφορησω... :'(
Τωρα μιλαω με 2 παλιες γνωστες μου καργιολακια στο messenger μπας και δειξουν καμια τρυπα να τον παιξω σαν αρχοντας...