Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Tην εβαλα σε B&W edition ;)Χατζη γιατι δεν ανεβαζεις κ δω τη φωτο που χεις ανεβασει στα social στις 13/8 να γινει χαμουλης....???
Δεν τα κανουν αυτα τα λαθη...
Tην εβαλα σε B&W edition ;)Χατζη γιατι δεν ανεβαζεις κ δω τη φωτο που χεις ανεβασει στα social στις 13/8 να γινει χαμουλης....???
Δεν τα κανουν αυτα τα λαθη...
Ξερω εγω βρε παιδι μου ..Αν κατεβω, θα κατεβω τον Σεπτεμβρη να αραιωσει λιγο και ο κακος χαμος του ΑυγουστουΈλενα τελικά θα κατεβείς κρήτη? σε περιμένουμε πως και πως στα Χανιά. κάτι ειχες πει οτι μπορεί τέλος αυγούστου αν δεν κανω λάθος.
Τι ειναι τιB&W??Tην εβαλα σε B&W edition ;)
Η Πεθερα βαραει ΑΦΟΥ Του το εχει κανει το πωπουδακι ροζουλι απο τις φαπεςΜπα παντοφλες τρωει μονο πλεον
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣΕΠΙΑ ;)Τι ειναι τιB&W??
2 και σημεραΈλενα. Πόσες μετράς?
Δεν το πιασα ...ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣΕΠΙΑ ;)
Ακρα του ταφου σιωπη .. Δεν απανταει ο προστυγχογλυκουλης μουεχεις γαμησει φοιτητρια?
α μια χαρά τίποτα. Ζηλεύω θέλω και εγώ να μου κάνεις το νεανικο μου ποπουδακι κόκκινο μόνο έτσι θα είμαι ευτυχισμένο παιδακι2 και σημερα
Καλα το μην ξερεις σχετικα με σεπια και αλλα για φωτογραφιες, δεν σε κανει και μη εξυπνοΔεν το πιασα ...
Να με συγχωρεις...
Δεν μιλας κ με κανα ξυπνιο αλλωστε...
Η φωτο τα σπαει παντως...
Αλλη φορα θα φερω και το ΜΑΣΤΙΓΙΟ μαζι Θα το γευτεις μαζι με χειροπεδες, η θα το πιεις σκετοα μια χαρά τίποτα. Ζηλεύω θέλω και εγώ να μου κάνεις το νεανικο μου ποπουδακι κόκκινο μόνο έτσι θα είμαι ευτυχισμένο παιδακι
βρισε του τον ολυμπιακό και θα σε απαντήσει σε κλάσματα δευτερολεπτου χαχαΑκρα του ταφου σιωπη .. Δεν απανταει ο προστυγχογλυκουλης μου
Μαναρι μου εσυ...Καλα το μην ξερεις σχετικα με σεπια και αλλα για φωτογραφιες, δεν σε κανει και μη εξυπνο
Σεπια = φιλτρο παλαιωσης της φωτο
b&w = ασπρομαυρη
θα παιξουμε το φθινόπωρο με δροσούλα αχ τι χαραΑλλη φορα θα φερω και το ΜΑΣΤΙΓΙΟ μαζι Θα το παρεις μαζι με χειροπεδες η θα το πιεις σκετο
βρισε του τον ολυμπιακό και θα σε απαντήσει σε κλάσματα δευτερολεπτου χαχα
και στα πανω κ στα κατω ;)Μαναρι μου εσυ...
Ολα στα δαχτυλα τα παιζεις...
βρισε του τον ολυμπιακό και θα σε απαντήσει σε κλάσματα δευτερολεπτου χαχα
Ετσι πρεπει...και στα πανω κ στα κατω ;)
με χειροπεδες σφαλιάρες νυχιες βρίσιμο φτύσιμο κτλ. Σαν τη Σάρον στοοουν στο βασικό ένστικτο εγώ θα είμαι ο χοντρός στη σκηνή που ιδρώνει και εσύ θα κάνεις σταυροποδι τα πόδια. Role play fullΑλλη φορα θα φερω και το ΜΑΣΤΙΓΙΟ μαζι Θα το γευτεις μαζι με χειροπεδες, η θα το πιεις σκετο