panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
είναι διακοπεςςςς και παίζω ελεύθερα στην εξοχή γιουπιιιΕιναι διακοπες οι κηδεμονες.. Απο Σεπτεμβρη τωρα
είναι διακοπεςςςς και παίζω ελεύθερα στην εξοχή γιουπιιιΕιναι διακοπες οι κηδεμονες.. Απο Σεπτεμβρη τωρα
Μηχανικε μου εσυ, πως τα λες , πως τα λες
Kαιρος ηταν.. Τελος οι προλογοι
Για πε με δικα μας λογια τι εχεις να σχολιασεις επ αυτου
θα σε πάρω μαζί μου στο κυνήγι τότε το χειμώνα στας εξοχας αφού είσαι και beneli δίκαννο και αντέχεις. Ίσως μας βγει και μια βουκολική διάθεση με τα τιτιβισματα των πουλιών και με τα μπαμ μπουμΑντεχω σε ισχυρες εκπυρσοκροτησεις
άσχετο αλλά τους Τούρκους θα τους γαμησουμε?Έλενα πάρε καμία κάρτα φίλαθλου για την ομάδα μωρή... 10 ευρώ έχει μόνο....
Άντε πάλιΚαλησπέρα όμορφη Έλενα :-* :-*
άσχετο αλλά τους Τούρκους θα τους γαμησουμε?
Αμα ηταν Μπαοκ να επερνα.Έλενα πάρε καμία κάρτα φίλαθλου για την ομάδα μωρή... 10 ευρώ έχει μόνο....
Μετα πασης βεβαιοτητος.. Δεν τιθεται θεμα περι του αντιθετουάσχετο αλλά τους Τούρκους θα τους γαμησουμε?
Σοφα ομιλησες γερονταΜπορεί ναι, μπορεί και οχι
Αμα ηταν Μπαοκ να επερνα.
Να σε πάρω καραισκακη να δούμε κάνα ματς, μετά να σε πάρω να φας κάτι και μετά να σε πάρω?
Δεν εχουν την ιδια αισθηση οταν στριβεις τα δευτερα.. Ασε, μ αρεσαν πολυ τα βριζετον. Ισως υπαρχουν κ καλύτερα αλλα δεν ειμαι και ειδικη..Αν και εχω μεινει πισω πλεον σε ελαστικα επιδοσεων λογω του τελευταιου carου, Potenza με διαφορα αλλα οχι για χειμωνα-βροχη, δε ζεσταινοντουσαν με τιποτα. P zero για πιο all around συνθηκες (ζεστη-κρυο).
Ναι βρε, αμαν αυτος ο ανθρωπος δεν μπορεί μακρυα μου καθολουΡε Τακη ποσες φορες θα την παρεις, θα την ψοφησεις.
Δεν εχουν την ιδια αισθηση οταν στριβεις τα δευτερα.. Ασε, μ αρεσαν πολυ τα βριζετον. Ισως υπαρχουν κ καλύτερα αλλα δεν ειμαι και ειδικη..
Αφου φωναζουν οι συγγενεις.. Μην σε εκθεσω οικογενειαρχη ανθρωποΝα σε πάρω καραισκακη να δούμε κάνα ματς, μετά να σε πάρω να φας κάτι και μετά να σε πάρω?
Ρε Τακη ποσες φορες θα την παρεις, θα την ψοφησεις.
Οχι. Αλλα εχει πολλα μουλαριαΔεν ειναι τετρακουνα το Α6;
Αγαπημένη μου ταινία
"όσες παίρνει ο άνετος"
Οχι. Αλλα εχει πολλα μουλαρια