barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 22.962
- Πόντοι
- 5.506
Αγαπημένη μου ταινία
"όσες παίρνει ο άνετος"
Μλκ θα με πνιξεις.
Αγαπημένη μου ταινία
"όσες παίρνει ο άνετος"
Αφου φωναζουν οι συγγενεις.. Μην σε εκθεσω οικογενειαρχη ανθρωπο
Ξερεις σ αυτα ειμαι πολυ προσεχτικη ;)
Μλκ θα με πνιξεις.
Ισχύει.. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε κατ οίκον περιορισμό και εκτός σπιτιού κυκλοφορώ με βραχιολακι στο πόδι, ένεκα μιας μαλακιουλας που εκανα με μια πιτσιρικά... :S :'(
Ελπίζω από Σεπτέμβρη να θολωσω τα νερά πάλι... Οκτωβρη καλυτερα να εχουν πιασει και βροχες να μην βρισκουν τα ιχνη σου στην σκονη
αφήστε ρε να φάμε και εμείς κάνα κοκαλάκι εγώ είμαι στην ανάπτυξη θέλω το φιλέτο από το στήθος...Ρε Τακη ποσες φορες θα την παρεις, θα την ψοφησεις.
Ωραία είναι και η ταινία "στη σκιά του ξεκωλακα"
Ισχύει.. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε κατ οίκον περιορισμό και εκτός σπιτιού κυκλοφορώ με βραχιολακι στο πόδι, ένεκα μιας μαλακιουλας που εκανα με μια πιτσιρικά... :S :'(
Ελπίζω από Σεπτέμβρη να θολωσω τα νερά πάλι...
Νέος ποινικος κώδικας αφού.Ισχύει.. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε κατ οίκον περιορισμό και εκτός σπιτιού κυκλοφορώ με βραχιολακι στο πόδι, ένεκα μιας μαλακιουλας που εκανα με μια πιτσιρικά... :S :'(
Ελπίζω από Σεπτέμβρη να θολωσω τα νερά πάλι...
μπετζινα 2.8Το 3.0l diesel ειναι ή το 3,2 μπεντζινα;
υπάρχει μια γνωστή καουπουκη ο ψωλαρας ο μικροτσουτσουνος και ο στραβοψωλης στην άγρια στύση νομίζω είχε σημείωση επιτυχίαΣτα λεω αυτα γιατι σε βλεπω σινεφιλ . Σιγουρα θα εχεις δει και καμποικες
Κατσε να παρει την τελικη του μορφη μεχρι τις 7 του μηναΝέος ποινικος κώδικας αφού.
Γιατί έτσι
Αγαπημένη μου ταινία
"όσες παίρνει ο άνετος"
άμα δούνε την ελενα οι ποδοσφαιριστές του θρύλου με αυτό το κόκκινο φόρεμα σε συνδιασμο με το κραγιόν θα καυλωσουν όλοι και θα τους ξεσκισουμε και το βράδυ πουτσα μέχρις εσχατωνΜπορεί ναι, μπορεί και οχι
Στα λεω αυτα γιατι σε βλεπω σινεφιλ . Σιγουρα θα εχεις δει και καμποικες
Εριξε παντόφλα η σύζυγος Τακη?
Αυτο δεν ειναι sequel του "Τουρλα στα καμενα Βουρλα" ;; χαχαχαχα
Και δεν γαμησα, και τις άκουσα... Άσε σκατοκατάσταση.. :S
Από σικουελ έχω δει τον "ξεκωλοθρευτης 2 :ημέρα της στύσης"
Από σικουελ έχω δει τον "ξεκωλοθρευτης 2 :ημέρα της στύσης"
ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΑ ξέχασα.. Έχω δει και το "πολύ σκληρός για να χωρέσει", το 2....