iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Επειδή το Πάσχα αργεί προτείνω την πρώτη επιλογήθα ζητήσω παρηγοριά στη κυρία Ελενα να ξεχάσω η θα πάω διακοπές να σε βρω στα νησιά του Πάσχα τοτε
Επειδή το Πάσχα αργεί προτείνω την πρώτη επιλογήθα ζητήσω παρηγοριά στη κυρία Ελενα να ξεχάσω η θα πάω διακοπές να σε βρω στα νησιά του Πάσχα τοτε
Στην ελλάδα δεν υπάρχουν κοντές, μόνο χονδρέςΕσύ κοντολαγνο έχεις πολλές κοντές γκόμενες?
χονδρες. ΜπλιαχΣτην ελλάδα δεν υπάρχουν κοντές, μόνο χονδρές
Σκ θα λειπω μονομέχρι πότε θα είσαι Αθήνα?
Καλημέρα μπέμπα σήμερα έχει x@ μπιτς; ;)Σκ θα λειπω μονο
Κκαλημερα :-* Δουλεια εχει σημερα ;)Καλημέρα μπέμπα σήμερα έχει x@ μπιτς; ;)
Μάλιστα..Κκαλημερα :-* Δουλεια εχει σημερα ;)
Έλενα τώρα που είπες δουλειά να σε πω πότε θα σε ξανα καμαρώσουμε σε νέα ταινία? Μες στο χειμώνα?Κκαλημερα :-* Δουλεια εχει σημερα ;)
Κκαλημερα :-* Δουλεια εχει σημερα ;)
. Μάλλον θα ζητάνε ιδιαίτερα καλοκαιρινά μαθήματα οι μαθητές της σεξο δασκάλας κυρίας Έλενας για να είναι έτοιμη για το χειμώναΗ πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη καλό μου, εγώ λέω να πας και λίγες διακοπές.
[size=5pt]Ξες που. [/size] :S
. Μάλλον θα ζητάνε ιδιαίτερα καλοκαιρινά μαθήματα οι μαθητές της σεξο δασκάλας κυρίας Έλενας για να είναι έτοιμη για το χειμώνα
σωστά και οι παντρεμενοθ έχουν ψυχή. Ο Αύγουστος τοτε ποιανων μήνας ειναι?Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των παντρεμένωνε, θα μεγαλώσεις και θα τα μάθεις.
Πόσο ακόμη να μεγαλώσουμε;Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των παντρεμένωνε, θα μεγαλώσεις και θα τα μάθεις.
εσύ είσαι παιδί σαν εμένα δεν έχεις αναγκηΠόσο ακόμη να μεγαλώσουμε;
Οι εγγραφές τελειώνουν αύριο, προλαβαίνεις ;). Μάλλον θα ζητάνε ιδιαίτερα καλοκαιρινά μαθήματα οι μαθητές της σεξο δασκάλας κυρίας Έλενας για να είναι έτοιμη για το χειμώνα
είμαι στη λίστα των μετεξεταστεων μαθητών εγώ για Σεπτέμβριο γιατί ήμουν κακό παιδί περυσιΟι εγγραφές τελειώνουν αύριο, προλαβαίνεις ;)
Οπότε ούτε δωράκι από Άγιο Βασίλη σε βλέπω να παίρνεις...είμαι στη λίστα των μετεξεταστεων μαθητών εγώ για Σεπτέμβριο γιατί ήμουν κακό παιδί περυσι
με έφαγε ο Μπομπ σφουγγαρακης ο Ολυμπιακός και οι εκπςιδευτικες ταινίες της ***** TV αλλά θα βάλω μυαλοΟπότε ούτε δωράκι από Άγιο Βασίλη σε βλέπω να παίρνεις...
Ακόμη κι έτσι να κάνεις μαθήματα για να περάσεις την τάξη και το μυαλό στα βιβλία και όχι στη δασκάλα ;)