Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ναι of course και απο τα δυο pa - poytsa :SΘα με παρεις δωρο παπουτσα αγετ ή τιταν;
Ναι of course και απο τα δυο pa - poytsa :SΘα με παρεις δωρο παπουτσα αγετ ή τιταν;
Ναι of course και απο τα δυο pa - poytsa :S
Καλο βραδακι :-* :-*
Παω to do
Πολυ μουναροςΚαλο βραδακι :-* :-*
Παω to do
οι βυζαροι ζηταν την απελευθέρωση από την κόκκινη ασφυξία του φορέματος είναι εμφανές αυτοΚαλο βραδακι :-* :-*
Παω to do
εγώ τον παίζω ακόμα με τη χθεσινή φώτο να φανταστώ και εσύ ε?Ωχ νοου ρε μαι πουστ.
Καλο βραδακι
Παω να τονε παιξω.
οπως ειναι την βαζεις να σου πασαλειψει με το εντονο κοκκινο κραγιον την πουτσαοι βυζαροι ζηταν την απελευθέρωση από την κόκκινη ασφυξία του φορέματος είναι εμφανές αυτο
Περιορισμένη φαντασία σου βγάζει η έλενα φίλε,οπως ειναι την βαζεις να σου πασαλειψει με το εντονο κοκκινο κραγιον την πουτσα
και χυνεις κατευθειαν στις βυζαρες της
σύμφωνο με το τελευταίο. Και όχι μόνο βυζαρες. Εγώ προσωπικά τη θέλω λιτή και απέριττη τη κυρία σαν τη χθεσινή της φώτο. Οπως λέει και σε ένα παλιό άσμα ο. Κορκολής ντύσου πρόχειρα και βγάλε το. Κραγιόν σου...οπως ειναι την βαζεις να σου πασαλειψει με το εντονο κοκκινο κραγιον την πουτσα
και χυνεις κατευθειαν στις βυζαρες της
Διακρίνω μία γενικότερη τάση προς το τραγούδι απόψε φίλεσύμφωνο με το τελευταίο. Και όχι μόνο βυζαρες. Εγώ προσωπικά τη θέλω λιτή και απέριττη τη κυρία σαν τη χθεσινή της φώτο. Οπως λέει και σε ένα παλιό άσμα ο. Κορκολής ντύσου πρόχειρα και βγάλε το. Κραγιόν σου...
μέχρι πότε θα είσαι Αθήνα?Καλο βραδακι :-* :-*
Παω to do
εμένα με έχει πιάσει μέρες αυτή η τάση.Διακρίνω μία γενικότερη τάση προς το τραγούδι απόψε φίλε
εσυ τι θελεις απο την ελενα; να παιξετε σκακι;;;Περιορισμένη φαντασία σου βγάζει η έλενα φίλε,
Μήπως ν αλλάξεις νήμα?
Υπάρχει καμιά γκόμενα στα σκαριά?εμένα με έχει πιάσει μέρες αυτή η τάση.
ξέρει και σκάκι η κυρία γνωστό αυτό ας το πει και η ίδιαεσυ τι θελεις απο την ελενα; να παιξετε σκακι;;;
έχω βγει για μια αμστελ με μια και για μια καρλσμπεργκ με μια άλλη. Το κόβω να κερδίζει η καρλσμπεργκ πάντως... Αν χάσω θα βρω αλλού παρηγοριά εγώ παίζω τα ρέστα μου πάνταΥπάρχει καμιά γκόμενα στα σκαριά?
Εγώ το κόβω να συνεχίζεις να μένεις μόνος σουέχω βγει για μια αμστελ με μια και για μια καρλσμπεργκ με μια άλλη. Το κόβω να κερδίζει η καρλσμπεργκ πάντως... Αν χάσω θα βρω αλλού παρηγοριά εγώ παίζω τα ρέστα μου πάντα
θα ζητήσω παρηγοριά στη κυρία Ελενα να ξεχάσω η θα πάω διακοπές να σε βρω στα νησιά του Πάσχα τοτεΕγώ το κόβω να συνεχίζεις να μένεις μόνος σου