Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ΕΞαιρετικη οπτικοακουστικη προσεγγιση.. Ακρως αισθησιακηεγώ αφιερώνω αυτο Μαντόνα μου με τα καυλο τραγουδα σου
ΕΞαιρετικη οπτικοακουστικη προσεγγιση.. Ακρως αισθησιακηεγώ αφιερώνω αυτο Μαντόνα μου με τα καυλο τραγουδα σου
Καποιες αραιες επισκεψεις ειπα να κανω στο νημα , κατοπιν απαιτησης πολλων φιλων , αλλα και δικης μου <<εξαρτησουλας>> , (γιατι να το κρυψουμε αλλωστε- εχουμε και Μητσοτακη δενει)Καλησπέρα, κυρία!
δε θέλω να το παινευτω αλλά σε αυτά του είδους τραγούδια κάτι ξέρουμε.ειναι ένα από τα απόλυτα στριποτραγουδα. Νομίζω το χα ακούσει πρώτη φορά Συγγρού στο παλιό baby gold που και οι φίλοι θα ξέρουν εδώ ότι παρακαλάγες τη κοπέλα τότε για χώρο ή ποτό και για να δεις στη πίστα το σόου έπρεπε να κάνεις άλματα... Αχ τι ωραία που ήταν τότε πριν το 2009.παω να δω μπομπ σφουγγαράκι. Σου χω και άλλα για αφιέρωση αλλά σε ροκ υφοςΕΞαιρετικη οπτικοακουστικη προσεγγιση.. Ακρως αισθησιακη
Και πολύ καλά κάνετε.Καποιες αραιες επισκεψεις ειπα να κανω στο νημα , κατοπιν απαιτησης πολλων φιλων , αλλα και δικης μου <<εξαρτησουλας>> , (γιατι να το κρυψουμε αλλωστε- εχουμε και Μητσοτακη δενει)
Σε ευχαριστω γιαβρι μου για τα καλα σου λογια :-* :-* Και σεις μου λειπετε.Και πολύ καλά κάνετε.
One way or another ... μας λείπετε.
Θα τους τα δώσω και το γνωρίζουν ότι τους συμπαθείτε.Σε ευχαριστω γιαβρι μου για τα καλα σου λογια :-* :-* Και σεις μου λειπετε.
Φιλια σε ολη την παρεα απο κει !!!
Να ρθεις καμιά φορά και απο τα μέρη μαςΚαι σεις μου λειπετε.
Οκ .. Με ταλαιπωρησε τον τελευταίο καιρο ενα προσωπικο ζητημα (ολα καλα τωρα ευτυχως). Να ηρεμησω λιγο κ θα τα πουμε και απο κει.Θα τους τα δώσω και το γνωρίζουν ότι τους συμπαθείτε.
Να περνάτε και από εμάς όποτε έχετε χρόνο και όρεξη.
Που σε βρισκω ???Να ρθεις καμιά φορά και απο τα μέρη μας
Απλά , επειδή όλοι σε καλούν απο τα μέρη τους είπα να σε καλέσω και γω,Που σε βρισκω ???
στα νησιά του Πάσχα είσαι αγαπητέ? Αχ τι ωραιαΝα ρθεις καμιά φορά και απο τα μέρη μας
Κατανοώ και χαίρομαι που είσθε πια καλά.Οκ .. Με ταλαιπωρησε τον τελευταίο καιρο ενα προσωπικο ζητημα (ολα καλα τωρα ευτυχως). Να ηρεμησω λιγο κ θα τα πουμε και απο κει.
Ναι αλλα δεν με λες που ... Να κανονισω σητιριαΑπλά , επειδή όλοι σε καλούν απο τα μέρη τους είπα να σε καλέσω και γω,
Κύριος αφού.
Δεν ειμαστε σ αυτο σταδιο του μετρηματος ακομα ... Αναζητουμε ομως ατομο για να κραταει την μεζουρα . Ερχεσαι ??Έλενα
Πως πάει η διαδικασία του κάστιγκ?
Εσυ γιαβρι μου ως εγκριτο μελος των παππουληδων βεβαιως και το μετρας ετσι .. Αυτο για το τυπικο της διαδικασιας... BUT....Εγώ το μετράω με αυτό , είμαι προκρίσημος
Μοδίστρα θα με κάνεις καλέ?Αναζητουμε ομως ατομο για να κραταει την μεζουρα . Ερχεσαι ??
... Θα λεμε καλαμπουρια ομως βρε ,θα πιουμε και μπυρες . Ελα καλα θα περασουμεΜοδίστρα θα με κάνεις καλέ?
Ντροπή