Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Ναι και αλλα ζουζουνιστικα ακαταλληλουλια..προδερμ,και ετσι...?
Ναι και αλλα ζουζουνιστικα ακαταλληλουλια..προδερμ,και ετσι...?
Καλησπέρα θα μπορούσες να μου στείλεις σε μήνυμα το τηλέφωνο σου;Oχι. Συνεχιζονται κανονικα . Καθε τελευταιο ΣΚ του μηνα Πατρα και καθε πρωτο Θεσσαλονικη
θα την επικηρύξει η τροχαία σε λίγο... Και εγώ την είδα κάπου παραθαλάσσια και έπεσα στη θάλασσα αλλά οκ είχα και τα μπρατσακια μαζί μου και σωθηκαΈχει προκαλέσει πολλά τροχαια η κυρια
Εγώ πάντως αν συναντούσα την κυρία στο δρόμο θα εξακολουθούσα να οδηγάω σωστά και προσεκτικά. Και γενικώς θα τηρούσα κατα γράμμα τον κοκθα την επικηρύξει η τροχαία σε λίγο... Και εγώ την είδα κάπου παραθαλάσσια και έπεσα στη θάλασσα αλλά οκ είχα και τα μπρατσακια μαζί μου και σωθηκα
.Εγώ πάντως αν συναντούσα την κυρία στο δρόμο θα εξακολουθούσα να οδηγάω σωστά και προσεκτικά. Και γενικώς θα τηρούσα κατα γράμμα τον κοκ... Πινωντας μπυρες (αμστελες) τις οποιες θα τις ειχες επιμελως τοποθετημενες στο διπλανο καθισμα
Καλησπέρα Έλενα και από εδώ !
Ακριβώς όπως σου απάντησα και στο viber !
Καποια στιγμη θα τα πουμε και απο κοντα .. Καλα να ειμαστε και ολα θα γινουνΚαλημερα σε ολους,
Χτες νομιζω πως ειδα την θεα στο κολωνακι γυρω στις 20:00 ή τουλαχιστον ετσι νομιζω.
Ημουν με το αυτοκινητο κ παραλιγο να μ φυγει το τιμονι απο τα χερια.
Απιστευτο στυλ (μαυρο φορεμα κολλητο κ μαυρα γυακια) κ περπατημα.
Μολις πηγα σπιτι της αφιερωσα λιγο "προσωπικο χρονο" επειδη δν μπορουσα να την βγαλω πο το μυαλο μου.
Εκπιζω να την δω ξανα αλα οχι τυχαια...
Να μου προσεχεις εσυ Τωρα τλευταια σε βλεπω εχει ξεφυγ λιγο . Τι ειπαμε ?θα την επικηρύξει η τροχαία σε λίγο... Και εγώ την είδα κάπου παραθαλάσσια και έπεσα στη θάλασσα αλλά οκ είχα και τα μπρατσακια μαζί μου και σωθηκα
Μμμμμ . Ενδιαφερουσα περιπτωση δεν μπορω να πω
Αυτό το κομμάτι είναι για πίπα-κώλο.....μουνί γιοκ.....
οκ δασκάλα μου μη με μαλώνεις είμαι ευαισθητοΝα μου προσεχεις εσυ Τωρα τλευταια σε βλεπω εχει ξεφυγ λιγο . Τι ειπαμε ?
Καλησπερα Καλε μου φιλε :-* :-*Καλησπέρα, κυρία!