λοιπον δεν εχω καμμια διαθεση αντιπαραθεσης αλλα απευθυνθηκες σε εμενα ;) οποτε ακου ξανα γιατι πετας την μπαλα στην κερκιδα ...πριν ενα χρονο εκανες μια λαδια
ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΔΙΑ Η ΟΧΙ. ΡΩΤΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑ ΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ αν δεν την θυμασαι πολυ ευχαριστως να την συζητησουμε αν και τα ειπαμε και τοτε ;) και υπηρξε παρεξηγηση που παντως δεν ζητησα εγω συγνωμη ουτε ο ανον ;)...το φορουμ ειναι για ολους σωστα ;) και εδω δεν πηρα απαντηση
αν καποιος δεν σου κανει τον διωχνεις με αλλο τροπο ναι ;) kai οχι με αυτον ... το φορουμ το ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα και δεν βλεπω να σχολιάζεις το οτι το νημα δεν το εφτασες μονη σου... καποιοι μαζι σου το εφεραν εδω σωστα ;) η αλαζονεία ειναι κακος συμβουλος ;) τωρα εγω σαν τασος δεν θα σχολιασω τα γραφομενα του popov .. οσον αφορα την ελευθερια λογου αυτη το εφτασε εδω το νημα και οι 3-4 που σου παρειχαμε προστασια στις δυσκολες στιγμες ακομη παιρνοντας και ποινες
δεν εχω να πω τιποτα αλλο όλοι κρινομαστε εδω μεσα εστω και αν ειναι ενα φορουμ ερωτικου περιεχομενου ;) την καλημερα μου
ΥΓ.ετεροχρονισμενα θυμηθηκες