Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 456
Θα το αντέξεις το θαλασσινό cocktail, άραγε;Θελω απ αυτο που πινει ο παππουλης.
Θα το αντέξεις το θαλασσινό cocktail, άραγε;Θελω απ αυτο που πινει ο παππουλης.
Θα το αντέξεις το θαλασσινό cocktail, άραγε;
Ντάξ, εσένα θα σου βάλουμε φρέσκο φύκι μέσα... να ξέρεις όμως, χάνει σε γεύση έτσιΑρκει να μην εχει μπαγιατικο φυκι μεσα.
ποια ειναι αυτη παλι?
Εδώ και 21 χρόνια πλέον. Πενταετής, με... "τιμητικό" ξήλωμα, μετά απο μια χοντρομαλακία που έκανα σε ένα σκοπούν στην Ύδραεχεις αποστρατευτει?
Νομίμως με ξηλώσανε...Δεν ξερω τι ακριβως εγινε,αλλα νομιζω πως παρανομως σε ξηλωσαν,γιατι αν δεν απατωμαι,εκεινο το διαστημα,τα ξηλωματα ηταν παρανομα,λογω καποιας δεσμεμευσης του ΠΝ.
αν δε φόραγα, δε θα με πιάνανε... σκοπούν ήμαστε, με την επίσημη στολή βγαίναμε, μέχρι τις 10 το βράδυ, και μετά πίσω στο αντιτορπιλικό. Το αγκυροβόλιο στα όρια του σαρωνικούφοραγες στολη?
Το οτι η τουρίστρια ήταν λιγάκι λιώμα ήταν εναντίον μου. Αλλά, αντικειμενικά, δε χαλιέμαι! Έβγαλα και ένα υπόλοιπο θητείας σαν στρατεύσιμος, στο ΣΔΑΜ, που είχα ωράριο Δ.Υ. Με είχανε ασφάλεια στρατοπέδου, στο Β, 3-11. Ερχόμουν 3 παρά, έφευγα 11 και κάτικαθηκι ο σημαιοφορος!Αντι να δωσει μια τιμητικη αδεια,για τη συμβολη σου στην τουριστικη αναπτυξη της χωρας,σε εδιωξε.Αυτο πρωτη φορα το ακουω!
Εντός στοάς, έπαιζε μουνοπλυμμηρίδα! Εκτός, είχαμε μόνο μία... την Μπρίλη... όσοι δεν γνωρίζουν τι εστί Μπρίλη, είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι...ειδες ποσες μονιμες ειχε το σδαμ?ωραια ηταν!ειχε πει ο πουτσος μου ημαρτον!
Όχι... δεν μας αφήνανε να μπούμε πιο μέσα απο την καντίνα στη στοά... ποιός ξέρει τι είχε συμβεί για να είχαν σφίξει τόσο οι έλεγχοι...παντα βρισκεται μια τετοια στο σδαμ!Στο θαλαμο τους,ειχες μπει ποτε?
Τον είχαν στείλει στη Στοά όταν πήγα εγώ...ο θαλαμος τους,δεν ηταν μεσα στη στοα.Εγω εμπαινα στη στοα ελευθερα.Ο θαλαμος των κοριτσιων,ηταν στα επιγεια,κοντα στο μαγειρειο...
ΣΔΑΜ... η ονείρωξη του φαντάρου. Μπαίνεις με την στολή αγγαρείας και το G3 και πέφτεις επάνω σε μισή ντουζινα κελευστίνες...
Μετά το κάζο που έπαθα στην Ύδρα; Μπα, άσε γιατί ακόμα θα απολυόμουνδεν ειχαμε g3!Aλλσ τεσπα,κουμπωσες καμια?
Δεν γνώρισες τη Μπρίλη ναύαρχε. Η γυναίκα ήταν ικανή να σε κάνει να αρχίσεις να γουστάρεις άντρες, μιλάμε για τον ορισμό της αντισεξουαλικής ύπαρξης. και, την είχαμε και Υπόλογο Γ.Ε., μέχρι να με στείλουν κανονικά ασφάλεια στρατοπέδου. Ειδικά εμένα, μόλις διάβασε το paybook μου, με είχε στη μπούκα, μέχρι έφοδο με λάθος συνθηματικό μου έκανε, για σπάσιμορε,εισαι εγκληματιας!Αφου ετσι κιαλλιως,σε ξηλωσανε,εφτασες στην πηγη του μουνιου,και δεν ηπιες!?Ρε μας εστελνε η μια στην αλλη!Μας διαταζανε κιολας!Δεν ηθελα να απολυθω!Αν τρωγαμε στερηση εξοδου,λεγαμε ευχαριστω!
Δεν έμεινα στη νηστεία ρε ναύαρχε. Δούλευα το βράδυ σαν DJ σε κλάμπ... έπαιρνα τακτικά μεζέ απο εκεί... ειδικά όταν μου την έδινε και πήγαινα στο μαγαζί με τη στολή...γνωρισα πολυ χειροτερη,και την τακτοποιησα!Αλλα αυτο δεν εχει να κανει,150 τουλαχιστων κοπελες,θα σε παρηγορουσαν!
Στη δική μου περίοδο, με εξαίρεση τη Μπρίλη, που ήταν ΓΕ, όλες ήταν εντός στοάς, σε πολυ συγκεκριμένα πόστα. Είχαμε ελάχιστες επαφές, παρα μόνο όταν μπαίνανε ή βγαίνανε για τσιγάρο. Αυτός που ΣΙΓΟΥΡΑ έτρωγε καλά, ήταν ο καντινιέρης... μονίμως μέσα στη στοά, με όλες να τρέχουν για καφέ και σνακ... κάτι κωλόφαρδοι άνθρωποι που υπάρχουν ρε γαμώτο...Γ.Ε κακως ειχαν βαλει γυναικα !Εμεις ειχαμε πλωταρχη αντρα,αλλα και παλι ο ΓΕ ,και ο οπλονομος,το μεσημερι την κανουν.Εμενα μου ειχαν φερει στην ασφαλεια,μια αρχικελευστινα,δημιουργησε κατι προβληματα,και καταλαβαινεις...Τα υπολοιπα κοριτσια,μου χρωστουσαν ευγνωμοσυνη!
Στης 5ΥΟσε ποιο?