Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Aθηνα ειμαι. ΚαλημεραΈλενα μου πότε γυρνάς Αθήνα;;;
Aθηνα ειμαι. ΚαλημεραΈλενα μου πότε γυρνάς Αθήνα;;;
Εχουμε εξαιρετικες επιλογες για αμμεση θεραπεια απο πολλες μουρλασθενειες στην Ελλαδα μας.ριξε μια ματια ;) δεν χρειαζεται να πας στο εξωτερικο ;) εχουμε και εδω τα παντα
ΑΡΧΙΚΗ - Ψυχιατρική Κλινική Σινούρη
Η Κλινική Σινούρη έχει δεσμευθεί να παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας με βασικό στόχο την θεραπεία και την αποκατάσταση από ψυχιατρικά νοσήματα, όπως η κατάθλιψη και η διπολική διαταραχή.sinouri.gr
:-* :-* Καλημερα JonΤρομερή φώτο...μπράβο!!!
Βάλτην προφίλ! ;)
ωραίο κολιέ Χ2...Καλο βραδυ να εχετε ολοι :-*
παπουλη εσυ ρε τι μαρκα εισαι τι ρωταω το νουμερο 1θα γινεις μια μαρκα οταν μεγαλωσεις!
καλημερα Tassos!Η Ελενα ειναι Αθηνα!!!!
Παπουλι τα λεφτά της σύνταξης τα τρως στα κορίτσια;θα γινεις μια μαρκα οταν μεγαλωσεις!
μπα στις μπριζολες ολο στο μπαρμπεκιου ειναι προσεξε να δεις τι γραφειΠαπουλι τα λεφτά της σύνταξης τα τρως στα κορίτσια;
στο μπλέντερ τις περνάει...μπα στις μπριζολες ολο στο μπαρμπεκιου ειναι προσεξε να δεις τι γραφει
μπα στις μπριζολες ολο στο μπαρμπεκιου ειναι προσεξε να δεις τι γραφει
ρε δεν ντρεπεστε γιατι μιλατε ετσι :- γιατι γελατε ειναι αστειο :-στο μπλέντερ τις περνάει...
πάει για αλλαγή μασέλας...
παρε νουμερο και περιμενε στην σειραΡε τι ανουσια λογοδιαρροια ειναι αυτη;ουτε ενα βυζι η εστω λιγο κωλαρακι!!!
σε μπερδεψα με το κορίτσι της φώτο καλέ. Ο ερωτας βλέπω ανθίζει... Εγώ τρώω το μισθό μου και κάτι ενοίκια που περνώ στα κορίτσια γιατί θέλω να τα προικισω πριν παντρευτούνΠαπουλι τα λεφτά της σύνταξης τα τρως στα κορίτσια;
εσυ παναγο με τον παπουλη θα κανετε φοβερο ντουετακι ;) δεν απέχετε πολυσε μπερδεψα με το κορίτσι της φώτο καλέ. Ο ερωτας βλέπω ανθίζει... Εγώ τρώω το μισθό μου και κάτι ενοίκια που περνώ στα κορίτσια γιατί θέλω να τα προικισω πριν παντρευτούν
παπουλη συντομα σε βλεπω να κανεις χρηση των ιστοσελιδων που σου εστειλά ;) εχω και κονε ;) αν ειναι για κατι μονιμο θα μας κανουν εκπτωση βαρβατηρε αστροπελεκια,κι εγω πελατης της Ελενας ειμαι.Εδω μεσα ομως ειμαι ο papoulis-καψουρης!Τι κριτικη να γραψω για τη θεα?Tα εχει πει ολα ο Παναγος σε δικη του κριτικη!Απλως η γυναικα εχει μια προσωπικοτητα,και σε κανει με τον τροπο της,να θελεις να συζητησεις μαζι της,και να πεις μια κουβεντα περαπανω.Δηλαδη αυτο μονο σε εμενα συμβαινει?