gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.637
- Πόντοι
- 4.696
ναι κατι ληγμενες που ειναι αποθηκη
ειχαμε κατι προπολεμικες αλλα δεν ξερω πους τις εχει κρυψει αυτος ο μουργος ο αφεντικος μου χαχαχααχχ
ναι κατι ληγμενες που ειναι αποθηκη
πάλι υποσχέσεις άρχισες....?Θα πνιξω την αγαπη μου,στις μπριζολες.Θα κανω αποχη και διαιτα,θα γινω σοβαρος!Αν ποτε θελησεις,να παντρευτεις,εγω θα σε περιμενω. :-(
Θα πνιξω την αγαπη μου,στις μπριζολες.Θα κανω αποχη και διαιτα,θα γινω σοβαρος!Αν ποτε θελησεις,να παντρευτεις,εγω θα σε περιμενω. :-(
Διακρινω μια ξεφευγουλιαση , η κανω λαθος
Καλησπερα Αργησα λιγο γιατι ειχα παει να κλεισω νταβερνα για τους πολυπληθεις και επαναλαμβανομενους αρραβωνες με ΟΛΟΥΣ . Αρχης γενομενης με τον συμπεθεστατο papoulis. Θα ειναι δυσκολη εβδομαδα , εχουμε και εκλογες , αστα να πανε :- :-
ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕς ΛΕΩ ΕΓΩ .......
Έλα, δε θέλω ηττοπάθειες! Επ'όμου την ανθοδέσμη και αφ'ενός ζυγού! Είμαστε περήφανοι ημιαπόστρατοι Π.Ν.ίτες, δε μασάμε!Θα πνιξω την αγαπη μου,στις μπριζολες.Θα κανω αποχη και διαιτα,θα γινω σοβαρος!Αν ποτε θελησεις,να παντρευτεις,εγω θα σε περιμενω. :-(
Στο μενου του αρραβωνα θελουμε μπογανα αρνι μη βαλεις τιποτα γκουρμεδιες και παμε για βρωμικο μετα.. χαχα
στο επικρατείας 1 η εκλογική θέση με το κόμμα του δελαπατριδηπάλι υποσχέσεις άρχισες....?
σε ποιο ψηφοδέλτιο είσαι να σε σταυρώσουμε...?
Έλα, δε θέλω ηττοπάθειες! Επ'όμου την ανθοδέσμη και αφ'ενός ζυγού! Είμαστε περήφανοι ημιαπόστρατοι Π.Ν.ίτες, δε μασάμε!
Αυτά είναι απόρρητα μυστικά, δεν δύναμαι να σας τα εκμυστηρευθώΠοιος αρραβωνιαζεται βρε παιδια
Αν δεν αφορα εμενα οκ ...Αυτά είναι απόρρητα μυστικά, δεν δύναμαι να σας τα εκμυστηρευθώ
πρόσεχε μη πεις κουβέντα ο γαμπρός είναι περιζήτητος και θα έχουμε μαλλιοτραβηγματα για την πάρτη τουΑυτά είναι απόρρητα μυστικά, δεν δύναμαι να σας τα εκμυστηρευθώ
Ούτε αυτό μπορώ να το αποκαλύψω... πάντως, καλού κακού, ένα τηλέφωνο σε κάποιον καλό οίκο μόδας, για νυφικό, ίσως να μην έβλαπτεΑν δεν αφορα εμενα οκ ...
Εγινε μια φορα αυτο δεν επιδεχεται επαναληψηςΟύτε αυτό μπορώ να το αποκαλύψω... πάντως, καλού κακού, ένα τηλέφωνο σε κάποιον καλό οίκο μόδας, για νυφικό, ίσως να μην έβλαπτε
Εγώ πάντως, την προσπάθεια την έκανα... αποχωρώ ηττημένος και εύχομαι καλό μήνα...Εγινε μια φορα αυτο δεν επιδεχεται επαναληψης
Κ . Έλενα αυτό είναι μια καινούργια ειδήσει πόσο χρόνων ήσασταν όταν έγινε το μοιραίο;Εγινε μια φορα αυτο δεν επιδεχεται επαναληψης
Καλο βραδυ να εχετε ολοι :-*
ριξε μια ματια ;) δεν χρειαζεται να πας στο εξωτερικο ;) εχουμε και εδω τα πανταδεν ξερω πως να φερθω πια!Ολη μου τη ζωη,ημουν αυτοκεφαλος!Για το χατηρι μιας αγαπης,καταντησα εξαρτωμενος!Θα την κλεψω και θα διαφυγω στο εξωτερικο.