panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
ναι εθιΔεν είναι κακή ιδέα, σε πισίνα prive ;)
ναι ειδυλιακκη φάσηΔεν είναι κακή ιδέα, σε πισίνα prive ;)
ναι εθιΔεν είναι κακή ιδέα, σε πισίνα prive ;)
ναι ειδυλιακκη φάσηΔεν είναι κακή ιδέα, σε πισίνα prive ;)
Ναι, θα έχει και μπουφέ ;)θα μας καλέσετε στο γάμο σας ε? Ωραία θα έχει πολλά μουνακια άρα θα φάμε και εμείς κάτι ευχαριστούμε
αντε και έχω καιρό να φάω αστακό γαρίδες σούσι και να πιω σαμπάνια και έχω πάθει στέρηση. Με κάτι σουβλάκια τη βγαζωΝαι, θα έχει και μπουφέ ;)
εγώ έμαθα ποτιζει τα λουλούδια στο κήπο αλλά δε σας το λέωΟπα τι έχουμε εδώ κινητοποίηση βλέπω χωρίς την Οικοδέσποινα που κάπου θα λιάζει το απέραντο κορμί της ,και βάζοντας λάδι καρύδας!!
εσυ να προσεχεις ;) γιατι γενικως οι θεσ/νικιες ειναι αστα να πανετης εχω παρει υπηρετικο προσωπικο
εσθ εκει δεν μπορεις να ξεχασεις με τιποτα ;) που σε εστειλε η αλληδωστε εσεις τα νουμερα στον παπουλη να του δωσω εγω 2 κουτες βιαγκρα
Tι πράματα είναι αυτά; Ντροπή! Αίσχος! Άκου "θα διαφύγω στο εξωτερικό"... έτσι εγκαταλείπουν το πλοίο; Εδώ, στις επάλξεις, πυγμή θέλει! (Θα έλεγα ψυχή, αλλά θα το... άντε μην πω μετά το θρέντ)δεν ξερω πως να φερθω πια!Ολη μου τη ζωη,ημουν αυτοκεφαλος!Για το χατηρι μιας αγαπης,καταντησα εξαρτωμενος!Θα την κλεψω και θα διαφυγω στο εξωτερικο.
Tι πράματα είναι αυτά; Ντροπή! Αίσχος! Άκου "θα διαφύγω στο εξωτερικό"... έτσι εγκαταλείπουν το πλοίο; Εδώ, στις επάλξεις, πυγμή θέλει! (Θα έλεγα ψυχή, αλλά θα το... άντε μην πω μετά το θρέντ)
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται αγαπητέ...Ψωλη ηθελες να πεις;
νεος εχουμε καμια απορια
όλη μέρα ακονίζει την μασέλα του ...Παππουλη εσυ μας προεκυψες σκληρος καργχιολης :S
όλη μέρα ακονίζει την μασέλα του ...
στα νιάτα του είχε καραμπίνα μετά δίκαννο μετά μονόκαννο ...Λες να μας το φαει το γκομενετο και μεις να μεινουμε με τα κουφετα;
Δεν νομίζω παπουλι ότι είναι δικό σου ..για αντίποινα θα βάλω να στην κλέψουν να μην ξεφυτωνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν!!θα σας βολευε,ρε γκομενοφαγοι,δικο μου ειναι το κοριτσι
[move] [/move] [move] [/move] [move] [/move]θα σας βολευε,ρε γκομενοφαγοι,δικο μου ειναι το κοριτσι
Δεν μασάμε ούτε κιλά ούτε τίποτα!!τι καλος ανθρωπος που εισαι!Θα μου κανεις τετοιο κακο,για το κατσικακι?Η δικια μου ειναι πιο πολλα κιλα.
την αγαπας και συ?