iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Λες; Προβλέπονται ανατροπές και μπόλικο σασπένςκοίτα να χαλάσεις το προξενιό...
Λες; Προβλέπονται ανατροπές και μπόλικο σασπένςκοίτα να χαλάσεις το προξενιό...
κοίτα να χαλάσεις το προξενιό...
Δεν έχει μπει ακόμη αναγγελία στις εφημερίδες οπότε δεν ψάχνουμε ακόμη για επίσημο ένδυμαΤι προξενιο εχουμε και εχω χασει επεισοδια;;
Αν είναι αυτό που νομίζω, το dress code περιλαμβάνει επίσημη ναυτική στολή, και τιμητικό άγημα Δοκίμων, να στήσουν αψίδα με ξίφηΔεν έχει μπει ακόμη αναγγελία στις εφημερίδες οπότε δεν ψάχνουμε ακόμη για επίσημο ένδυμα
μαζευτήκαμε εδώ ένα σωρό αγαπουλησες και σφαζομαστε για την καρδιά της κυριαςΤι προξενιο εχουμε και εχω χασει επεισοδια;;
Μήπως να γίνει κλήρωση;μαζευτήκαμε εδώ ένα σωρό αγαπουλησες και σφαζομαστε για την καρδιά της κυριας
εγώ είμαι μικρός για γάμο αλλιώς οφείλω να πω θα ήταν υποψήφια έχω να πηδηξω ακόμα πολλές άλλοι όμως σφάζονται στα πόδια της.πρέπει να ομολογήσουμε είναι μια σύγχρονη Πηνελόπη η κυρία έχει πολλούς μνηστηρεςΑ, τωρα αρχισα να μπαινω στο νοημα, παντρευετε τη γυναικα μου ρε αγαπουληδες;;;
ας ξαναγίνει κλήρωση και οι νικητές να πάνε ένα μπάνιο με την κυρίαΜήπως να γίνει κλήρωση;
ε ναι δωσε ;) ολα τα νουμερα στον παπουλη και τα αλλα οι υπολοιποιΜήπως να γίνει κλήρωση;
Δεν είναι κακή ιδέα, σε πισίνα prive ;)ας ξαναγίνει κλήρωση και οι νικητές να πάνε ένα μπάνιο με την κυρία
Δίκαια πράγματα, μου αρέσει ;)ε ναι δωσε ;) ολα τα νουμερα στον παπουλη και τα αλλα οι υπολοιποι
Λίγες μέρες έλειψες και είδες τι έγινε; Το δίκανο...Α, τωρα αρχισα να μπαινω στο νοημα, παντρευετε τη γυναικα μου ρε αγαπουληδες;;;
δωστε εσεις τα νουμερα στον παπουλη να του δωσω εγω 2 κουτες βιαγκραε ναι δωσε ;) ολα τα νουμερα στον παπουλη και τα αλλα οι υπολοιποι
Δεν έχει ανάγκη, είναι ερωτευμένος αφούδωστε εσεις τα νουμερα στον παπουλη να του δωσω εγω 2 κουτες βιαγκρα
θα μπορει να δειξει κ τον ερωτα του δεν είναι κακοΔεν έχει ανάγκη, είναι ερωτευμένος αφού
Pas mal, monsieurθα μπορει να δειξει κ τον ερωτα του δεν είναι κακο
Κιμπάρης ο κουμπάροςευχαριστω ολα τα φιλαρακια,για την αμεριστη και απο καρδιας,συμπαρασταση που εδειξαν στο προσωπο μου.Εγω και μελλοντικη γυναικα μου,η τωρινη μοναδικη μου αγαπη δηλαδη,θα τους το ανταποδωσουμε.
θα μας καλέσετε στο γάμο σας ε? Ωραία θα έχει πολλά μουνακια άρα θα φάμε και εμείς κάτι ευχαριστούμεευχαριστω ολα τα φιλαρακια,για την αμεριστη και απο καρδιας,συμπαρασταση που εδειξαν στο προσωπο μου.Εγω και μελλοντικη γυναικα μου,η τωρινη μοναδικη μου αγαπη δηλαδη,θα τους το ανταποδωσουμε.
c'est pas mal ... pas mal du toutPas mal, monsieur