anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.492
- Πόντοι
- 4.636
καλως το βαρυ πυροβολικο...
καλως το βαρυ πυροβολικο...
Καλά αυτό δεν χρειαζόταν καν να μου το πεις , εννοείται ότι αυτό έχω σκοπό να κάνω .. ;)Γνωμη μου παντα ....Καλο θα ηταν να αλλαξεις την φωτο αβαταρ γιατι θα βρεθεις καποια στιγμη , εν μεσω απαξιωτικων διασταυρουμενων σχολιων
Για το καλο σου στο λεω
Φιλικα παντα και χωρις παρεξηγηση. Χαιρομαι που σκεφτομαστε το ιδιο ;)Καλά αυτό δεν χρειαζόταν καν να μου το πεις , εννοείται ότι αυτό έχω σκοπό να κάνω .. ;)
Ναι έχει πάει για άρμεγμα!!συγνωμη ρε panspi.Δε θα το ξανακανω.Ξυπνησε το κοριτσι σου?
Και τους αλλους , αλλα και το νημα μου ....Εμένα μου αρέσει που σκέφτεσαι και τούς άλλους
Εμένα μου αρέσει που σκέφτεσαι και τούς άλλουςΦιλικα παντα και χωρις παρεξηγηση. Χαιρομαι που σκεφτομαστε το ιδιο ;)
ο λογος δεν το πιανω το γιατι θα μπορουσε να γινειΓνωμη μου παντα ....Καλο θα ηταν να αλλαξεις την φωτο αβαταρ γιατι θα βρεθεις καποια στιγμη , εν μεσω απαξιωτικων διασταυρουμενων σχολιων
Για το καλο σου στο λεω
Παμε παρακατω ;)ο λογος δεν το πιανω το γιατι θα μπορουσε να γινει
Τον θες ολο η το ενα ημισφαιριοΚωλο Χατζη θα δουμε; :S
α μαλιστα να πάτε παρακατω καλη συνεχειαΠαμε παρακατω ;)
Tιμη δικη μου θα ειναι να γνωρισω απο κοντα πολλους φιλους που συνομιλω και εδω και ιδιαιτερα στο ινστα κ στο φβ .Κυρια Ελενα θα έχουμε την τιμή να σας δούμε στα Χανια?
Αν σε ενοχλει που ειπα παμε παρακατω για να αποφευχθουν αλλα τα οποια θα ειναι δυσαρεστα , τοτε τι να πω ?α μαλιστα να πάτε παρακατω καλη συνεχεια
ξερεις εχω ενα κακο και το ξερεις πολυ καλα κολλαω με τις λεξεις μου ακουστηκε απειλητική η συνεχειαΑν σε ενοχλει που ειπα παμε παρακατω για να αποφευχθουν αλλα τα οποια θα ειναι δυσαρεστα , τοτε τι να πω ?
Καλη συνεχεια και σε εσενα :-*
Να μην κολλας . Ειδικα με μενα που με ξερεις πολυ καλα 3500 σελιδες τωρα . Θα πρεπε να καταλαβαινεις περισσοτερο το νοημα πισω απο τις λεξεις ...ξερεις εχω ενα κακο και το ξερεις πολυ καλα κολλαω με τις λεξεις
ε όχι και "απειλητικη"...η μονη απειλη που μπορει να σου πει η κυρια ελενα είναι ότι θα σε ταραξει στα τσιμπούκια...
ξερεις εχω ενα κακο και το ξερεις πολυ καλα κολλαω με τις λεξεις μου ακουστηκε απειλητική η συνεχεια
Εμενα ποτες θα με ερωτευτεις >κυρια ελενα ερωτευτηκα μια φοιτητριουλα..είμαι φουλ καυλωμενος ολη μερα...