Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
ΠαλαιοθενΕισθε ξετσιπωτη.
ΠαλαιοθενΕισθε ξετσιπωτη.
άρχισες και ακροβατικά...?Καθολου ...... Ευκολο
θα σε πάω στα Μέγαρα στη πίστα και θα σου αλλάξω σασί από τα χειροφρενα με Πόρσε δε συναναστρεφομαι συχνά μόνο κάτι παλιό Fiat και στη καλύτερη Toyota οδηγαω...Κανονισε να κατεβουμε πιστα να παιξουμε .... Τι κωλιες ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙς ΜΠΑΡΕς ΟΜΩΣ
Οουυυυυυγια τον ραοπαο ελεγα αλλα αμα σε φωναζει κ εσενα η κυρα,να μη σε κραταω..
Παλαιοθεν
θα σου προτεινα αν δε θελεις να σου στελνουν τις πουτσες τους με πμ,να μη γραφεις τετοια εδω μεσα..Λοιπον να μαθετε κατι πρωτα απο μενα .... ;)
Το Σεπτεμβρη θα εχουμε μεγααααλο casting για ανδρες γυναικες και gay (και των δυο φυλων) ηλικιας ανω των 21 (αποδεδειγμενο με ταυτοτητα ), για συμμετοχη τους σε παραγωγες του *****.... Casting που θα προβληθει επαρκως απο τα social....
ωραία ώρα να υλοποιήσω το εφηβικό μου όνειρο. Η θα γίνω γκουσκουνης η θα γίνω μποκολης... Ξεκινάω προετοιμασία βαρβατη. (χωρίς μπάρες) έχω λαο που με περιμένει ελπίζω να φανώ άξιος...Λοιπον να μαθετε κατι πρωτα απο μενα .... ;)
Το Σεπτεμβρη θα εχουμε μεγααααλο casting για ανδρες γυναικες και gay (και των δυο φυλων) ηλικιας ανω των 21 (αποδεδειγμενο με ταυτοτητα ), για συμμετοχη τους σε παραγωγες του *****.... Casting που θα προβληθει επαρκως απο τα social....
Μα δεν προκειται να δωσω καμμια πληροφορια απο εδω ... Μια απλη ενημερωση χωρις λεπτομερειες εκαναθα σου προτεινα αν δε θελεις να σου στελνουν τις πουτσες τους με πμ,να μη γραφεις τετοια εδω μεσα..
θα σου προτεινα αν δε θελεις να σου στελνουν τις πουτσες τους με πμ,να μη γραφεις τετοια εδω μεσα..
Εγω κοιμομουν... Αυτοι με ξυπνησανΘα επρεπε να ντρεπεσθε που καυλαντιζετε εδω τα αγορακια....
Μας απαξιωσες τυπε και οτι ετοιμαζα την πουτσα μου να παρει ωραια ποζα :S
Εγω κοιμομουν... Αυτοι με ξυπνησαν
παιξε τον με δυναμη να εχει φωτογενεια :SΜας απαξιωσες τυπε και οτι ετοιμαζα την πουτσα μου να παρει ωραια ποζα :S
έτσι όλα θα μαθευτουν όταν θα ρθει η ωραΜα δεν προκειται να δωσω καμμια πληροφορια απο εδω ... Μια απλη ενημερωση χωρις λεπτομερειες εκανα
Ολα θα γινουν μεσω της εταιρειας *****. Οταν ολα ειναι ετοιμα
παιξε τον με δυναμη να εχει φωτογενια :S
Ναι μαρη παρθενοπιπιτσα.