barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.274
- Πόντοι
- 5.506
παιξε τον με δυναμη να εχει φωτογενια :S
Οτι μπορουμε κανουμε τυπε, τον εχω βαλει και πανω στο τραπεζι και τον κοπανα αλλα μονο το χρωμα εχω πετυχει σε μαυρο....
παιξε τον με δυναμη να εχει φωτογενια :S
βλαμενοΟτι μπορουμε κανουμε τυπε, τον εχω βαλει και πανω στο τραπεζι και τον κοπανα αλλα μονο το χρωμα εχω πετυχει σε μαυρο....
κοπανα τον και λιγο στα πλακακια..Οτι μπορουμε κανουμε τυπε, τον εχω βαλει και πανω στο τραπεζι και τον κοπανα αλλα μονο το χρωμα εχω πετυχει σε μαυρο....
κοπανα τον και λιγο στα πλακακια..
Εμα ... δεν λυπασαι το τραπεζι
Στα πλακακια νομιζω κοπανανε τη μουρη τους για να ειναι ετσι πλακουτσωτη
Εμα ... δεν λυπασαι το τραπεζι
οσο πας και πλησιαζεις τα πλακακιαΛες να εβρω κανεναν ευκαιρο κωλο που δε θελει λυπηση;
ρευπουι σε φωναξε η γυναικα για υπνο?
Με έχει υπό στενή παρακολούθηση η ρουφιανιά...ούτε καμία τσόντα στο ίντερνετ δεν μπορώ να δω με την ησυχία μου.... ευτυχως που δεν μου έκοψε και τα μπαράκια ακόμα... :S
Λοιπον να μαθετε κατι πρωτα απο μενα .... ;)
Το Σεπτεμβρη θα εχουμε μεγααααλο casting για ανδρες γυναικες και gay (και των δυο φυλων) ηλικιας ανω των 21 (αποδεδειγμενο με ταυτοτητα ), για συμμετοχη τους σε παραγωγες του *****.... Casting που θα προβληθει επαρκως απο τα social....
θα βγεις στο ρεδτουμπε και θα σε δει ο πεθεροςΆμα γίνεται να υπάρχει μωσαϊκό στην μάπα, θα δηλώσω συμμετοχή (μόνο όμως με γυναίκες, όχι πουστριλικια και πουτσομαχιες)....
θα βγεις στο ρεδτουμπε και θα σε δει ο πεθερος
Γι αυτό πρέπει οπωσδήποτε μωσαϊκό στην μάπα για να μην ξεφτυλιστουμε... :S
ο πεθερος το ξερει οτι την εχει μικρηΔηλαδη φοβασαι μην ξεφτιλιστεις λογω μαπας και οχι λογω μελατης;
Δηλαδη φοβασαι μην ξεφτιλιστεις λογω μαπας και οχι λογω μελατης;
Η καραπουτσακλαρα μου σφύζει από ζωή ρε γρουσούζη!