raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.304
- Πόντοι
- 5.006
Ναι καλα... Με επεισες τωρα
Καταρχας εγω εχω τα μισα τους χρονια..και ειμαι και παιδαρος...
Τα εχω γραμμενα στην καραπουτσακλαρα μου τα γεροντια...
Ναι καλα... Με επεισες τωρα
Μονο φυσικα, προιοντα.. Τα παμε αυτα πριν μερες ;)εκτός από κεράσι μπανάνα τι άλλο φρούτο είχε? Με καμία μπάρα βρώμης δε σε είδα...
είσαι σίγουρη γι αυτό...?Το αφησα σπιτι το καλαμι..
Καλησπερα :-* :-*
Σου παιξε κανα κλαρινο ή μονο στο μιλητο?
θέλει ξεκούραση το κορίτσι γιατί είπαμε είναι τουρμπατο αμάξι αλλά δε μπορεί να δουλεύει συνέχεια στο κόφτη θα κλατάρει. Θέλει να ηρεμήσει να αλλάξει λάδια φίλτρα κτλΜε μια καλημέρα το πρωί και μια καληνύχτα το βράδυ μας έχει η Κυρία,
Τον άλλο μήνα το πρωί θα μας λέει καλημέρα και καληνύχτα μαζί.
κατάλαβα σκέτο. Κουάκερ!!!Μονο φυσικα, προιοντα.. Τα παμε αυτα πριν μερες ;)
θα μας κλασεις τα παπαρια ρε κουασιμοδεΚαταρχας εγω εχω τα μισα τους χρονια..και ειμαι και παιδαρος...
Ε ρε κ σε παρουν χαμπαρι κ μαζευτουν κατα δω.. Γελια που θα κανουμεΚαταρχας εγω εχω τα μισα τους χρονια..και ειμαι και παιδαρος...
Τα ακους? Τα κω να λεςθα μας κλασεις τα παπαρια ρε κουασιμοδε
και φιλτρο βενζινης λεω.. Κανει κατι κουλα οταν το βαζω μπροσταθέλει ξεκούραση το κορίτσι γιατί είπαμε είναι τουρμπατο αμάξι αλλά δε μπορεί να δουλεύει συνέχεια στο κόφτη θα κλατάρει. Θέλει να ηρεμήσει να αλλάξει λάδια φίλτρα κτλ
θα μας κλασεις τα παπαρια ρε κουασιμοδε
Μπα ουτε κατα διανοια.. Αξιοπρεπεστατοςδεν πιστεύω να κοκκίνισες...
αυτό δεν είναι τίποτα τη τουρμπίνα και τα πιστόνια να προσέχεις αν και πιστόνια από ότι σε είδα έχεις σφυρηλατα...και φιλτρο βενζινης λεω.. Κανει κατι κουλα οταν το βαζω μπροστα
Μπα ουτε κατα διανοια.. Αξιοπρεπεστατος
Απολυτα.. Τωρα το καλοκαιρι εχεις σκληθρες και αγκυλωνουν.. Και οσο για προχτες ηταν αδυνατον να σε παρω μετα. Ειχα δουλεια... Ξερεις τι δουλεια ;)
Απολυτα.. Τωρα το καλοκαιρι εχεις σκληθρες και αγκυλωνουν.. Και οσο για προχτες ηταν αδυνατον να σε παρω μετα. Ειχα δουλεια... Ξερεις τι δουλεια ;)είσαι σίγουρη γι αυτό...?
Στοργη κ φροντιδα αντε και κανα καπου καπου
Ελα βρε γκρινιαρη.. Αφου εμπλεξα αυτές τις μερεςΜε μια καλημέρα το πρωί και μια καληνύχτα το βράδυ μας έχει η Κυρία,
Μπα ουτε κατα διανοια.. Αξιοπρεπεστατος
κάνει οικονομία ...Με μια καλημέρα το πρωί και μια καληνύχτα το βράδυ μας έχει η Κυρία,