raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
εσυ στο καναπε που σου πηρε δωρο η σκατογρια η πεθερα σου εχεις ρηχταρια?
Οχι...αλλα εγω δεν καθομαι ξεβρακωτος να κολλανε τα κωλομαγουλα μου...
εσυ στο καναπε που σου πηρε δωρο η σκατογρια η πεθερα σου εχεις ρηχταρια?
Σιγα μην τον προικισε κι ολαςεσυ στο καναπε που σου πηρε δωρο η σκατογρια η πεθερα σου εχεις ρηχταρια?
το ειπα κ εγω για τα ρηχταρια..Όλη η φώτο λάθος
Ειναι σεξυ??Οχι...αλλα εγω δεν καθομαι ξεβρακωτος να κολλανε τα κωλομαγουλα μου...
το ειπα κ εγω για τα ρηχταρια..
Ειναι σεξυ??
:S :SΌλη η φώτο λάθος
ριχταρια στον καναπέ... Και τι είναι και ασπρόμαυρα??? Βρε αντε γειααααΜας εχει σπασει τα αρχιδια με τα ριχταρια!!!!!!
Ας όψεται οι γατες μου.. Ναι με τα σπανε
να βλεπεις και τα εικαστικα ρε αμορφωτε.Μας εχει σπασει τα αρχιδια με τα ριχταρια!!!!!!
Κοντομανικο??Αμα ημενα εκει, σου περνουσα ενα μανικι...
Αυτο το < με > με τρελαινει σε λεω..
Παντως δε θα ξεχασω που εκει που ετρωγες τα κερασακια σου σε μια γωνιτσα στο Sugar Babes
και ηρθα να σε δω , αφησες το μπωλ και σηκωθηκες να μου μιλησεις, χωρις να με ξερεις!
Πολυ ωραια κινηση !
Κοντομανικο??
Επειδη εισαι κ στην ομαδα των αγαπητων μου παπουληδων κ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΩΝ...
Το αφησα σπιτι το καλαμι..Αυτο το < με > με τρελαινει σε λεω..
Παντως δε θα ξεχασω που εκει που ετρωγες τα κερασακια σου σε μια γωνιτσα στο Sugar Babes
και ηρθα να σε δω , αφησες το μπωλ και σηκωθηκες να μου μιλησεις, χωρις να με ξερεις!
Πολυ ωραια κινηση !
Ναι καλα... Με επεισες τωραΔεν εχω σχεση με τους βλαμμενους κωλογερους!!!!ειναι ολα ψεμματα...
εκτός από κεράσι μπανάνα τι άλλο φρούτο είχε? Με καμία μπάρα βρώμης δε σε είδα...Το αφησα σπιτι το καλαμι..
Καλησπερα :-* :-*
Δεν σε λεμε να σκασειςΣου παιξε κανα κλαρινο ή μονο στο μιλητο?
δεν πιστεύω να κοκκίνισες...Αυτο το < με > με τρελαινει σε λεω..
Πολυ ωραια κινηση !