koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.074
- Πόντοι
- 2.846
Σωστός φίλε!!!
Σωστός φίλε!!!
ξύπνησα για να φτιάξω τονοσαλατα αφού με τα βυσσινα καθαρισαΑυτο που κοβουν τον τονο το πολυυυ μαλακο
κοίτα θα με αναγκάσεις να σηκώσω ramstein τους ποιο σκληρούς καριοληδες Γερμανούς της industrial και θα γίνει εδώ παρανολομα του πυρός όπως γίνεται και στις συναυλίες τους.du hast κτλ καυλαδερα ασματαΤελικά είσαι πολύ σκληρός εσύ, τόσο που δεν κόβεσαι με την καρδιά ενος μαρουλιού.
θα μου το δείξεις από κοντά θα είναι και αυτό στην ύλη του μαθηματοςΕυκολο ειναι βρε ... εκει που ειναι το καθε τραγουδι στο utube εχει ενα εικονιδιο για share . Αμα το πατησεις σου λεει σε να σημειο αντιγραφη συνδεσμου . Αντιγραφεις τον συνδεσμο και τον κανεις επικολληση στο ποστ που γραφεις .
Άφωνος!!!Σε ασπρομαυρο εχω ενα
:-* :-* :-*Άφωνος!!!
Τελικά μόνο εγώ δεν κάνω κοπλιμέντα.μοναδική ανεπανάληπτη Γυναικάρα
Ένα από τα πολλά πράγματα που θέλουν η Γυναίκες είναι και κομπλιμέντα.Τελικά μόνο εγώ δεν κάνω κοπλιμέντα.
Δε μπορούν όμως να ξεχωρίσουν τα γνήσια απο τα μαιμούΈνα από τα πολλά πράγματα που θέλουν η Γυναίκες είναι και κομπλιμέντα.
Η Γυναίκες μπορούν τα κοριτσάκια όχι.Δε μπορούν όμως να ξεχωρίσουν τα γνήσια απο τα μαιμού
Η Γυναίκες μπορούν τα κοριτσάκια όχι.
Μπα μόνο εδώ και σε σένα είμαι.. αλλά η Αδυναμία μου είσαι εσύ !Παντου εισαι βλεπω... Καλα τα λες ❣
Και μενα η ελενα με μοιραζεται με τις πολιτικες εξελίξειςΜπα μόνο εδώ και σε σένα είμαι.. αλλά η Αδυναμία μου είσαι εσύ !
ετσι αποκαλυφτηκες αγαπητεΚαι μενα η ελενα με μοιραζεται με τις πολιτικες εξελίξεις
Αλλά η αδυναμία μου είναι η έλενα.