Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Αν και νυχτωσε τωρα πια .... να πας ;) ;) Ο ηλιος κανει καλοειμαι σε διλημα το αν παω παραλια ή οχι σημερα!
Αν και νυχτωσε τωρα πια .... να πας ;) ;) Ο ηλιος κανει καλοειμαι σε διλημα το αν παω παραλια ή οχι σημερα!
Και μενα η ελενα με μοιραζεται με τις πολιτικες εξελίξεις
Αλλά η αδυναμία μου είναι η έλενα.
Ναι μαζευουν βοτσαλακια τα μωρα μου Κοιτα , κοιτα τι ομορφα παιζουν στην παραλιαοι υπολοιποι ειστε ηδη παραλια ?
Κρίμα, γιατι προσπαθούσα να κρυφτώ.ετσι αποκαλυφτηκες αγαπητε
Κρατας χαρακτηρα εσυ , να μην ξεφευγουν τα παθη ......Τελικά μόνο εγώ δεν κάνω κοπλιμέντα.
Μπ ααααα ...εγω στο μπαλκονι ημουν κ ποτιζα τα λελουδια. Δεν ακουσα τιποταΚρίμα, γιατι προσπαθούσα να κρυφτώ.
Λες να με κατάλαβε?
στανταρ ξαναγινε σκληρος καριοληςΚρίμα, γιατι προσπαθούσα να κρυφτώ.
Λες να με κατάλαβε?
ρακετες παιζουμε και σημαδευουμε τους απεναντι κωλους για να προκυψει γνωριμια ειμαστε σκληροι καριοληδες βοτσαλακια μαζευουν αλλοιΝαι μαζευουν βοτσαλακια τα μωρα μου Κοιτα , κοιτα τι ομορφα παιζουν στην παραλια
ποτιζε τα καλα ποιασαν ζεστη πετα και κανα λιπασμα αμμωνια πχΜπ ααααα ...εγω στο μπαλκονι ημουν κ ποτιζα τα λελουδια. Δεν ακουσα τιποτα
Απο σκληράδα σε σκληράδα το πάτε ρε πανάγορακετες παιζουμε και σημαδευουμε τους απεναντι κωλους για να προκυψει γνωριμια ειμαστε σκληροι καριοληδες
κατσε μη πεταχτει κανας γκομενος αμα καμια τυπισσα και μας πνιξει στη θαλασσα :S θελει προσοχη το ρακετοκαμακι ξεχασα να σας πω ανακαλυψα νεα σταση στο σεξ και την ονομασα σανιδοπιπα περνεις τη σταση σανιδα με αγκωνες στο στρωμα στηριζεσαι στις μυτες των ποδιων και η παρτενερ κατεβαινει αποκατω σου στο πεος πας μπροστα πισω με τις μυτες των ποδιων εσυ.ετσι εκτος απο ενα ωρειο στοματικο γυμναζεις και τη βαση του κορμου σου και μεγαλωνεις και την αντοχη σου.προυποθεση σφιχτη κοιλια και σωμαΑπο σκληράδα σε σκληράδα το πάτε ρε πανάγο
κατσε μη πεταχτει κανας γκομενος αμα καμια τυπισσα και μας πνιξει στη θαλασσα :S θελει προσοχη το ρακετοκαμακι ξεχασα να σας πω ανακαλυψα νεα σταση στο σεξ και την ονομασα σανιδοπιπα περνεις τη σταση σανιδα με αγκωνες στο στρωμα στηριζεσαι στις μυτες των ποδιων και η παρτενερ κατεβαινει αποκατω σου στο πεος πας μπροστα πισω με τις μυτες των ποδιων εσυ.ετσι εκτος απο ενα ωρειο στοματικο γυμναζεις και τη βαση του κορμου σου και μεγαλωνεις και την αντοχη σου.προυποθεση σφιχτη κοιλια και σωμα
Oφειλω να δηλωσω τα σεβη μου στο << μηχανακι >> που εχεις (αν εχεις, μπορει να ειναι το ονειρο σου ) .. Αργοτερα σε σεναΚαλησπερα Ελενα⚘
φιλε ειπαμε αυτη η ασκηση ειναι δυσκολη και ειναι για σκληρους καριοληδες ενα λεπτο αμα βγαλεις το πολλυ δυο εισαι μια χαρα.επειδη θα κουραστεις στανταρ και ισως σου πεσει θελει ζεσταμα μετα εσυ ξαπλα σαφως.μου ρθε στο μυαλο χθες που μας σανιδωνε συνεχεια η αγαπημενη μου γυμναστριαρε Παναγο αυτο πανω απο 30 δευτερολεπτα χ4 δεν μπορω να το κανω στο gym χαχαχα
δεν ειναι καλυτερα ξαμπλα και να σε πιπωνει ????
καλησπερααααα!!!!
Να τα προσέχετε τα λουλούδια γιατί μπορεί να γίνουν προκλητικά. Καλησπέρα σαςΜπ ααααα ...εγω στο μπαλκονι ημουν κ ποτιζα τα λελουδια. Δεν ακουσα τιποτα
φιλε ειπαμε αυτη η ασκηση ειναι δυσκολη και ειναι για σκληρους καριοληδες ενα λεπτο αμα βγαλεις το πολλυ δυο εισαι μια χαρα.επειδη θα κουραστεις στανταρ και ισως σου πεσει θελει ζεσταμα μετα εσυ ξαπλα σαφως.μου ρθε στο μυαλο χθες που μας σανιδωνε συνεχεια η αγαπημενη μου γυμναστρια
καλα σου κανει ο γυμναστης σου.αμα παρεις χατζη για personal trainer παρε και ενα ταξι η ενα φορειο μετα να σε μαζεψει.ειναι σκληρη γυμναστρια.εκτος αν αντεξεις με μπαρες βρωμης η πρωτεινης στο ημιχρονο και καναν ηλεκτρολυτη.παντως μετα θα πας για σουβλακια!!!!μου τα κανει και ο γυμναστης μου και μετα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου χαχαχαχ θα αλλαξω γυμναστρια ΧΑΤΖΗ PERSONAL TRAINING
Πολύ φοβάμαι ότι πάλι δεν θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου ;)μου τα κανει και ο γυμναστης μου και μετα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου χαχαχαχ θα αλλαξω γυμναστρια ΧΑΤΖΗ PERSONAL TRAINING