Priamos Manessis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2019
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Χμ...Τι λες τώρα!!Κα Ελενα εισθε υπεροχη!
Αν και δεν εχει τυχει να συναντηθουμε εκ του συνεγγυς (ακομα), δηλωνω φανατικος θαυμαστης των ταινιων σας.
Καλη συνεχεια!
Χμ...Τι λες τώρα!!Κα Ελενα εισθε υπεροχη!
Αν και δεν εχει τυχει να συναντηθουμε εκ του συνεγγυς (ακομα), δηλωνω φανατικος θαυμαστης των ταινιων σας.
Καλη συνεχεια!
Οχι εδωΧαχα...Ναι!!Σε εμένα είναι...
και μενα μου αρεσουν...
Υ.Γ.δεν εχω δει καμια.. *P
ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ :S :S :S :SΝα πω τη μαλακία μου ή να κρατηθώ
:-* :-*Κα Ελενα εισθε υπεροχη!
Καλη συνεχεια!
Ωραίο ντύσιμο Έλενα,
Οχι εδω
Καλησπερα
Εσύ ρε είσαι ο επενδυτής?και που να δεις το γδύσιμο... ;)
Εσενα καλιδοσκοπε θελω να σε πω κατι.. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ !παντως μπραβο του ανθρωπου που εκανε μια τοσο ομορφη συναντηση ! εμεις για την ωρα ... με το κυαλι απο μακρια μονο μπορουμε!
Ο καθενας φιλος κανει τα κουμαντα του, παντα συναρτησει της οικονομικης δυνατοτητας τουτι βρεθηκε πελατακι ? σουπερ ! αυτα ειναι ! με ταγερακι σε βλεπω στη φωτο να ανεβαινεις στο πριαμος ! (λες και πας σε δουλεια γραφειου χαχαχαχα) αξιος που με τετοια κριση μπορεσε και ειχε την ανεση να διαθεσει χρηματα για τετοια !
και που να δεις το γδύσιμο... ;)
Εσύ ρε είσαι ο επενδυτής?
Εσενα καλιδοσκοπε θελω να σε πω κατι.. ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ !
Οφειλω να ομολογησω οτι στραβωσα με το παρθενικο σου ποστ σ αυτο το νημα , εκει που απαντησες με παραθεση σε ενα ποστ του γραφικου ζ4. Σχεδον συμφωνοντας σε κατι που ειχε σχεση με κατι μπυρες....και μπυροκοιλιες
Ομως απο τοτε και αφου μπαναριστηκε για μια ακομα φορα ο <<γραφικος>>... τηρεις μια σταση στην οποια δεν εχω να προσαψω κατι αρνητικο . Χαιρομαι που αντιλαμβανεσαι οτι τουλαχιστον σ αυτο το νημα (αλλα κ σε μερικα αλλα), υπαρχει μια χημεια με ολους τους φιλους, που το μονο που παραγει, ειναι ο χαβαλες να περναει η ωρα, αντε και λιγη καβλαντα, αντε κ λιγη αγαπουλιαση . Ολα ανθρωπινα και σεβαστα . (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΔΙΟΙ)
Θα χαρω να συνεχισουμε ετσι Ασχετως αν κανεις ποτε ραντεβου......... ;)
Μωρή παλιόγρια τη φωτό στα σκαλιά εσύ την έβγαλες;εχω κάνει και εγώ τις σχετικές καταθέσεις στο ΑΤΜ της Ελενας
Οκ παμε λοιπον παρακατω :-* :-*ναι και εγω σε εχω συμπαθησει !
Οχι ενας περαστικος πακιστανος με ifhoni......Μωρή παλιόγρια τη φωτό στα σκαλιά εσύ την έβγαλες;
με τετοια κριση μπορεσε και ειχε την ανεση να διαθεσει χρηματα για τετοια !
Ο καθενας φιλος κανει τα κουμαντα του, παντα συναρτησει της οικονομικης δυνατοτητας του