Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 33.275
- Πόντοι
- 6.186
χαιρετώ την παρέα μετά απο καιρό. έλειπα απο την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες,να σας ρωτήσω ρε παιδιά το athens diva έκλεισε ?
Εδω δεν βοηθανε τα βυσματα.. Αμα δουλευει ο <<μηχανισμος σου>> με κανα τριαρη καμερες, δυο ηχοληπτες, μακιγιερ και δυο τρεις βοηθους γυρω γυρω, ολα καλα θα πανε...
έκλεισε φίλε ναι τώρα τα κορίτσια είναι ανεξάρτητα η σε άλλα πρακτορειαχαιρετώ την παρέα μετά απο καιρό. έλειπα απο την Ελλάδα τους τελευταίους μήνες,να σας ρωτήσω ρε παιδιά το athens diva έκλεισε ?
......Στον υπνο μου μαλλον θα σε ειδα :- :- Με εχεις παρει τα μυαλα ατιμουτσικο
Εδω δεν βοηθανε τα βυσματα.. Αμα δουλευει ο <<μηχανισμος σου>> με κανα τριαρη καμερες, δυο ηχοληπτες, μακιγιερ και δυο τρεις βοηθους γυρω γυρω, ολα καλα θα πανε...
........συν οτι οι αμοιβες για αντρες ειναι πολυ μικρη ... συν οτι μετα οκ γινεσε γνωστος δεν εχεις καπου το εκμεταλλευτεις αυτο , ενω μια γυναικα και καλυτερη αμοιβη θα παρει απο εναν αντρα και μετα μπορει το εκμεταλλευτει παιρνει βιζιτες με μεγαλυτερη τιμη !
εχουμε θεμα σιγα σιγα θα στρωσει........
..... σαφώς γνωρίζεις όπως ουδείς άπέφυγεν τον αυνανισμόν & όσοι του άντιθέτου διατείνονται ψεύδονται άσυστόλως
Υ.Γ. Βλέπεις ότι χρησιμοποιω δεύτερο πληθυντικο
. ................... μού θύμισες μέ τήν φωτό ένα ωραιο βιντεάκιεχουμε θεμα σιγα σιγα θα στρωσει
κοιτα να δεις η επιστημη δεν εχει αποφανθεί ακομη δεν νομιζω πως μεχρι να βγει η γνωμάτευσή ο όρος που θα χρησιμοποιήσεις ειναι ποινικο αδικημα. ................... μού θύμισες μέ τήν φωτό ένα ωραιο βιντεάκι
................ Υ.Γ. μήπως άντί γιά τήν λέξη μαλάκας .......... θά τού ταίριαζε ή λέξη Μειράκιον ??
Τον παω λαου λαου ομως αφου +επειδη.........
...... ΠΩ ΠΩ ΠΩ δηλωσούλες χαρμόσυνες
........
..... σαφώς γνωρίζεις όπως ουδείς άπέφυγεν τον αυνανισμόν & όσοι του άντιθέτου διατείνονται ψεύδονται άσυστόλως
Υ.Γ. Βλέπεις ότι χρησιμοποιω δεύτερο πληθυντικο
Ολα καλα θα πανε..εχουμε θεμα σιγα σιγα θα στρωσει
έχω βύσμα εγώ εσένα άρα κάτι θα κάνεις για το μαθητή σου
Ναι ναι, με το μαλακό να με έχεις γιατί εγώ δεν είμαι σκληρός κα@@@@λης .Τον παω λαου λαου ομως αφου +επειδη...
Καλημερα :-* :-*
καλημέρα είναι η δασκάλα μου στο σεξ για αυτό είμαι ακόμα μαθητής λυκείου είπε θα με βάλει στο πανεπιστήμιο γυμνάσιο δημοτικό είχα εξίσου καλές δασκάλες αλλά βγήκαν στη συνταξηφιλέ, τοχεις δει με την ελενα να το πουλας πολυ κολλητιλικι , ε?
Πανάγοοοκαλημέρα είναι η δασκάλα μου στο σεξ για αυτό είμαι ακόμα μαθητής λυκείου είπε θα με βάλει στο πανεπιστήμιο γυμνάσιο δημοτικό είχα εξίσου καλές δασκάλες αλλά βγήκαν στη συνταξη
θα ρθεις να πάμε για αποτρίχωση μαζί αφού δεν είμαστε σκληροί καριοληδες τελικάΝαι ναι, με το μαλακό να με έχεις γιατί εγώ δεν είμαι σκληρός κα@@@@λης .
Να με προσέχεις.
όχι και δημοτικό έχω αποφοιτήσει από εκεί όπως και από το γυμνάσιο πρώτη λυκείου είμαι. Έχω πάρει τα χαρτιά αποφοίτησής από τη φυλής και το Μεταξουργείο τώρα το λύκειο είναι δύσκολα αλλά θα κοιτάω να μη κάνω κοπάνες...Πανάγοοο
Εσύ είσαι μαθητής δημοτικού και η Κυρία καθηγήτρια πανεπιστημίου, δε μπορεί να σου μάθει τίποτα έτσι
Τι ώρα?θα ρθεις να πάμε για αποτρίχωση μαζί αφού δεν είμαστε σκληροί καριοληδες τελικά
έξι απόγευμα θα είμαστε οι δύο μας με 5 γκομενακια θα κάνεις δυνατό παιχνίδι ατιμουτσικο θα μάθουμε και τις νέες τάσεις που θα βάψουν οι γκόμενές τα νύχια τους και πως τους φτιάχνουν τα στρασακια στο νύχι μαθήματα ζωής είναι αυταΤι ώρα?