panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
θα στείλω τη δασκάλα μου την Έλενα εγώ θα είμαι απασχολημενοςπέρνα το πρωί που θα έχει βγεί η καινούργια παραγωγή
θα στείλω τη δασκάλα μου την Έλενα εγώ θα είμαι απασχολημενοςπέρνα το πρωί που θα έχει βγεί η καινούργια παραγωγή
θα στείλω τη δασκάλα μου την Έλενα εγώ θα είμαι απασχολημενος
:-* :-*ευχαριστώ τα μάλα γιαβρουμ... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* στα χειλάκια... (πάνω και κάτω)
Nαι σε πιστεψαμε τωρα .. Για το σπανακοριζο μιλαωΑφού είπα, σπανίως πίνω και ελάχιστα.
Και αγαπημένο μου φαγητό είναι το σπανακόρυζο.
Βρε τα χιουμοράκια. Εδώ ο κόσμος καίγεται ,
Και το ..... χτενιζεται . Αχ ΣΟΡΥ ξεχασα δεν εχει τριχες :S :SΒρε τα χιουμοράκια. Εδώ ο κόσμος καίγεται ,
Και το ..... χτενιζεται . Αχ ΣΟΡΥ ξεχασα δεν εχει τριχες :S :S
εχειχωρίστραχωρισμα στην μέση
με καυλωσατε πάλι και άμα με διώξουν από τη δουλειά θα σας κάνω ασφαλιστικά μέτρα. Βασικά θα ερχετε η Έλενα να μου καταθέτει μέχρι να βρω άλλη. Λες να πάω και εγώ για κατάθεση πρωινή κατά τις έξι??? Χμμμμ σοβαρεψα τώρα έγινα καργιολης το μεσημέρι ήμουν αγαπουληςκαλοδεχούμενη....
πορνειαςΔώστε ένα επίδομα πορείας να σωθούμε κανένας δεν έχει κάνει τέτοια εξαγγελια
πέρασε το καρναβάλι δασκάλα μου γλυκιά αλλά εκεί στη Πάτρα πρέπει να είναι μόνιμα καρναβαλιαΣαββατοκυριακο φορωντας αυτο το γυαλι το αντιανεμικο,κατηφοριζω Πατρα, να δω πως πανε οι εκλογικες διαδικασιες
Μας ήρθες στην πατρίδα τώρα που έπεσε ο φπα στην εστίαση ε?εεεε και εγώ ενα μουνάκι χτένισα...
Μας ήρθες στην πατρίδα τώρα που έπεσε ο φπα στην εστίαση ε?
Έφαγες καλά?
Με τρελλές αγελάδες μηδενικός θα ταναπό ότι βλέπεις ... ;)
εκεί που είμαι ο ΦΠΑ στην εστίαση είναι μηδενικός...
Ναι.. Γιατι εδω ειναι γνωστικεςΜε τρελλές αγελάδες μηδενικός θα ταν